Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

41 KERE MAŞALLAH

gundemeregli.com- İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Hasan Haşıl&[#]8217;a 41 yaşına girmesi dolayısıyla sürpriz doğum kutlamaları yapıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Kdz. Ereğli &[#]8211; Alaplı Muhabiri Hasan Haşıl&[#]8217;a siyasiler, sivil toplum örgütleri, iş adamları ve esnaflardan sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Hasan Demir ve Serdar Akyol, 41 yaşına giren İHA Kdz. Ereğli ve Alaplı Muhabiri Hasan Haşıl&[#]8217;ın doğum günü pasta keserek kutladılar.

İHA&[#]8217;nın tarafsız, objektif, doğru ve süratli bir şekilde haberleri sunduğunu belirten CHP Alaplı ilçe Başkanı aynı zaman da Belediye Meclis Üyesi Nuri Tekin,&[#]8221; İhlas Haber Ajansını her zaman ilkeli çalışmalarından dolayı takdir ediyoruz. Bu vesile ile başta İHA Zonguldak Bölge Müdürü Osman Sav olmak üzere Zonguldak ve ilçelerindeki tüm muhabirlerine İHA ailesine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.

İHA Muhabiri Hasan Haşıl&[#]8217;da kendisine yapılan doğum günü jestinden dolayı CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, CHP&[#]8217;li Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Hasan Demir ve Serdar Akyol&[#]8217;a teşekkür etti.

Öte yandan Yazıcıoğlu Şirketler Grunu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Haber Alaplı Sitesi Sahibi Ercan Arslan, Alaplı esnaflarından Emine Uysal, Muharrem Uysal ve Yaşare Kayık da gazeteci arkadaşları İHA Muhabiri Hasan Haşıl&[#]8217;ın doğum günü pastası ikram ederken, AA Kdz. Ereğli Muhabiri ve aynı zamanda Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş hediye takdim etti.Bizlerde Gündem Gazetesi ve Batı Karadeniz Ekonomi Gazetesi olarak mutlu yıllar diliyoruz...

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
605 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1501 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI