Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

İTFAİYE UNUTULMADI

gundemeregli.com- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, 24 ve 30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personelini ziyaret etti.
CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, berberinde CHP Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Hasan Demir, Serdar Akyol ve CHP eski Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Altay ile birlikte 24 ve 30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personelini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı itfaiyesinin başarılı çalışmalar yaptığını belirterek,&[#]8221;CHP olarak sizleri İtfaiye Haftası dolayısıyla ziyaret etmek istedik. Bu vesile itfaiye haftanız kutlu olsun, Alaplı İtfaiyesi sizin göreve başladığınızdan beri önemli değişim yaşadı. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz, personelinizle tam uyum içerisinde başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Bu konuda sizlere teşekkür ediyoruz. İtfaiye hem Alaplı hem de ülkemiz için önemli bir birim, insanların malını, canını kendi canını hiçe sayarak kurtaran bir ekip, ilçemizdeki itfaiye ekibimiz de bu yönden önemli bir hizmet veriyor&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın&[#]8217;da CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin ve CHP Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Hasan Demir, Serdar Akyol, CHP eski Alaplı ilçe Başkanı Mehmet Altay&[#]8217;ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,
&[#]8221; Bizde itfaiye haftamızı kutladığınız, bizi hatırladığınız ve ziyaretiniz için şahsım ve personelim adıma çok teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etmiştir. Çünkü her birimin kendine göre bir günü ve haftası vardır. Bugünlerde insanlar hatırlanmak ister, öğretmenler, polisler gibi bizde hatırlanmak isteriz. Tabi ki çok fazla bölgede itfaiye haftası ve gününü bilmiyorlar. 24-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan itfaiye haftasını biz zaman zaman yaygınlaştırmaya başlayacağız. Etkinlikler düzenleyeceğiz. İnşallah bundan sonra daha iyi çalışmalar yapacağız. Ben tekrar bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Halk Toplantıları Yeniden Başlıyor
Genel
182 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
271 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
712 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
931 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
610 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1558 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
968 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı