Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Safranbolu Belediyesi çocukları unutmadı

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte 8-15 yaş arası çocuklar için Safranbolu Belediyesi’ne bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından çeşitli branşlarda kurslar açılacak.Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik...

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte 8-15 yaş arası çocuklar için Safranbolu Belediyesi’ne bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından çeşitli branşlarda kurslar açılacak.

Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da örnek bir belediyecilik sergileyen Safranbolu Belediyesi, yaz tatilinde çocukları unutmayarak çocukların eğlenebileceği aynı zamanda sosyal alanlarda geliştirilecekleri, kaliteli vakit geçirerek yeteneklerini ortaya koymalarını sağlayacak çeşitli kurslarla çocukları buluşturacak.

Çocukların ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre eğitim alacaklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “İyi bir dünya için gelecek nesillerin bir çok alanda bilgi sahibi olmalarının yolunu açmak için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Projelerin yanı sıra çocuklarımızın yaz tatillerini değerlendirecekleri, kendilerini geliştirecekleri ve yeteneklerini keşfedecekleri çeşitli branşlarda ücretsiz kurslar açarak,onlara sosyal anlamda katkı sağlamayı planlıyoruz.” dedi.

Ayrıca Safranbolu Belediyesi tarafından kurs kayıtları için SAKEM Aslanlar Merkez bina ve şubelerinden başvuruların alınacağı ifade edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI