Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KADRO GÜÇLENDİKÇE GÜÇLENİYOR

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli&[#]8217;de faaliyet Özel Anadolu Hastanesi uzman Doktor kadrosunu her geçen gün genişleterek isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak bünyesine Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Dr. Vecdi Evren Genç, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr Harun Göl ve Nöroloji Dr. Bekir Özkaya &[#]8216;yı dahil eden Ereğli Özel Anadolu Hastanesi yetkilileri sağlık sektöründe kadrosunu oldukça güçlendirdi.

Kdz Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Elçi, doktor kadrolarını her geçen gün daha da genişlettiklerini belirterek, şunları söyledi:

&[#]8221;Bizim görevimiz vatandaşlarımızın sağlığını korumak, Hastanemiz en iyi statüye sahip, hastalarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Doktorlarımız da tüm hastalarımıza çok detaylı bir şekilde ilgileniyor. Kadromuza da son olarak Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Dr. Vecdi Evren Genç, Göz Hastalıkları Op. Dr Harun Göl ve Nöroloji Dr. Bekir Özkaya&[#]8217;yı dahil ettik ve 1 Kasım 2013 tarihinde Çocuk doktoru Sabiha Genç hizmet vermeye başlayacak&[#]8221;

Nöroloji Dr. Bekir Özkaya

Ege Üniversitesi Top Fakültesinden mezun olan Bekir Özkaya aynı Üniversitede ihtisas yaptıktan sonra 1997 yılında Nöroloji Uzmanı olarak çalışmaya başladı. Uzun yıllar çeşitli hastanelerde çalışan Özkaya son olarak Mersin&[#]8217;e özel bir hastanede çalıştıktan sonra Ereğli Anadolu Hastanesi ile anlaşarak, çalışmaya başladı.

Evli ve1 çocuk babası Özkaya Ereğli&[#]8217;de uzun yıllar çalışma arzusunda&[#]8230;

Göz Hastalıkları Uzmanı Harun Göl

Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olan Göl, 2001 yılında uzman doktor oldu. Amasya ŞifaTıp Merkezinden Anadolu Hastanesine geçen Göl, evli ve 1 çocuk babası.

Vecdi Evren Genç Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon hastalıkları

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Genç, 2009 yılında uzman oldu. Ereğli&[#]8217;ye mecburi hizmet yaptığı Bingöl Devlet Hastanesinden gelen Genç, Anadolu Hastanesinde görev yapmaya başladı.

Genç evli ve 1 çocuk babası&[#]8230;

Çocuk doktoru Sabiha Genç

Ege Tıp Fakültesinden mezun olan Genç, İzmir Behçetus Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalıştı. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Genç evli ve bir çocuk annesi

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
622 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI