Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇINAR´DAN HALK OTOBÜSLERİNE ZİYARET

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesinde Ocak 2013&[#]8217;te yapılması düşünülen Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıklayan AK Parti Zonguldak il yönetim kurulu Üyesi Hüseyin Çınar, Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret etti.
Kdz. Ereğli&[#]8217;de Ocak 2013&[#]8217;te yapılması düşünülen Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıklayan AK Parti Zonguldak il yönetim kurulu Üyesi Hüseyin Çınar, Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz&[#]8217;ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Hüseyin Çınar, Ocak 2013&[#]8217;te gerçekleştirilmesi düşünülen Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimlerinin yapılacak olması ve burada mutlak suretle bir şoför esnafını temsil edilmesinin gerektiğini söyledi. Seçim sonrası oluşacak olan yeni yönetimin tüm oda ve esnaflarla kaynaşma içerisinde olacağını belirten Çınar, kesinlikle esnafa karşı şeffaf bir yönetimin oluşturulup daha faydalı hizmetlerin ilçemize hayırlı olunacağı düşüncesinde olduklarını belirtti.
Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz de Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıklayan AK Parti Zonguldak il yönetim kurulu Üyesi Hüseyin Çınar&[#]8217;ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,&[#]8221; İnşallah bu sözler havada kalmaz, bizler esnaf kefalet kooperatifinin üyeleri olarak mutlaka başa gelecek yönetimin yılmaması gerektiğini esnafa gerçekten faydalı ve üretici adımları atabilecek idarenin oraya yerleşmesi kanısındayız. Bu vesileyle tekrar hayırlı olsun dileklerimizi siz ve listenizde bulunan arkadaşlara aynı zamanda başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyarette Kdz. Ereğli Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatif yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
129 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
185 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
637 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI