Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Divapan başarıdan başarıya koşuyor

DÜZCE(İHA) –Düzce’yi Süper Lig’de temsil eden Divapanspor Masa Tenisi Takımı gösterdiği başarı ile Avrupa Kupalarında mücadele edecek.Düzce’nin en eski sanayi kuruluşları arasında yer alan ve yaptığı yatarım ve ihracatlar la adından...

DÜZCE(İHA) –Düzce’yi Süper Lig’de temsil eden Divapanspor Masa Tenisi Takımı gösterdiği başarı ile Avrupa Kupalarında mücadele edecek.

Düzce’nin en eski sanayi kuruluşları arasında yer alan ve yaptığı yatarım ve ihracatlar la adından söz ettiren Divapan Entegre sporda da adını Avrupa Kupalarına yazdırdı.

Geçtiğimiz yıl Birinci Lig şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Divapanspor Masa Tenisi takımı bu yıl Süper Lig’de müthiş bir başarı göstererek ilk 8’e kaldı ve play-off’a yükseldi. Bu vesileyle Divapanspor, Türkiye’yi Avrupa kupası ETTU cup’datemsil etmeye hak kazanmıştır.

Divapan Genel Müdürü aynı zamandan Divapanspor Kulüp Başkanı Hakan Zengin, sanayi alanında gösterdikleri başarılarını spor alanında da göstermek için büyük çaba sarf ettiklerini işaret ederek “Masa tenisi takımımızı kurduktan sonra arkadaşlarımızın büyük bir gayreti ve özverisi ile her yıl adım adım bir üst lige çıktık. Geçen yıl birinci ligde şampiyon olarak Süper lige çıkma başarısı gösterdiler. Arkadaşlarımızın Süper ligde gösterdikleri müsabakalar sonucunda da Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandık. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde Avrupa kupalarında temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
599 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
809 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
557 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1497 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
908 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI