Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Halk toplantıları sorunların çözümünü kolaylaştırıyor

Vatandaşların sorunlarını bire bir aktarabilmeleri amacı ile başlatılan Halk Toplantılarındaki karşılıklı istişareler sorunların çözümlerini kolaylaşıyor.Her hafta düzenli olarak yapılan Halk Toplantılarında vatandaşlarla karşılıklı...

Vatandaşların sorunlarını bire bir aktarabilmeleri amacı ile başlatılan Halk Toplantılarındaki karşılıklı istişareler sorunların çözümlerini kolaylaşıyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan Halk Toplantılarında vatandaşlarla karşılıklı istişare içerinde bulunmak sorunların çözümünde etkili olduğu belirtildi. Vatandaşların bire bir sorunlarını dinleyen, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, kısa sürede çözülmesi gereken sorunlarla ilgili notlar alarak, kaymakamlık ve belediye dışında acil çözülmesi gereken talepleri bizzat arayarak ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına bildirdi. Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek özellikle, sağlık, ulaşım, gibi sorunların çözümü noktasında ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.

Toplantıda, vatandaşların vereceği bilgilerin önemli olduğunu ifade eden Ürkmezer, “Bu tür toplantılar halk ile devlet arasında doğrudan iletişim kurma aracıdır. Toplantıların diğer faydası da hizmet ettiğimiz toplumu daha yakından tanımamızı ve beklentilerin ne düzeyde olduğunu görebiliyoruz. Kısaca vatandaşlarımız ile karşılıklı istişarede bulunmak sorunların çözümünde kolaylık sağlıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın diğer kurumlarla ilgili sorunlarının çözümünde de yol gösterici oluyoruz. Böylece toplantının amacına da hizmet etme fırsatı bulmuş oluyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI