Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖZEL SİVİL HAVACILIKTAN YILMAZ TUNÇ´A ZİYARET

gundemeregli.com- Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç´u TBMM´deki makamında ziyaret etti.
Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kahya, Bahattin Emeç, Sadettin Kuloğlu´dan oluşan heyet, TBMM Eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar´ı ziyaretlerinin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç´u da makamında ziyaret ederek, havaalanı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.
Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Yılmaz Tunç ile gerçekleştirdikleri sohbette, Zonguldak Havaalanının 2007 yılında hizmete girdiğini, Havaalanının 500 bin yolcu kapasiteli olduğunu belirterek, havaalanının işletmesini Zonguldak Özel Sivil Havacılık ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak gerçekleştirdiklerini belirttiler.
Milletvekili Yılmaz Tunç, ziyarette yaptığı açıklamada, &[#]8220;Zonguldak, Çaycuma Havaalanının Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu ve Kastamonu illerine hizmet eden bölgesel anlamda ulaşımda ve iletişimde önemli bir yer tuttu. Havaalanının ileriki yıllarda Filyos Projesi ile birlikte gelişen büyüyen bölgemizin kalkınması, tanıtımı ve ulaşım kolaylığı yönünde önemli katkılar sağlayacaktır&[#]8221; dedi.
Milletvekili Yılmaz Tunç, Zonguldak Özel Sivil Havacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyelerine havaalanı ile ilgili çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
84 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
124 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
589 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
801 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
854 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1491 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
901 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI