Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARAYEL ARKADAŞLARI İLE YÜRÜYÜŞE DAVET ETTİ

gundemeregli.com- Türkiye Gençlik Birliği´nin Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Yahya Karayel, tüm Ereğli halkını 29 Ekim tarihinde Ankara´da gerçekleştirilecek etkinliğe davet etti.

Karayelberaberinde Türkiye GençlikBrliğiüyeleri ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği&[#]8217;nin (ADD)  Ereğli şubesindeönceki akşam düzenlediği basın toplantısında  birliğin genel merkezi tarafından Ankara&[#]8217;da gerçekleştirilecek olan yürüyüş ile ilgili bilgi verdi.

DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhuriyet´e sahip çıkacak bir milli merkez oluşturulması gerektiğini savunan Karayel, bu anlamda 29 Ekim tarihinde Ankara´da gerçekleştirilecek etkinliğe Kdz.Ereğli´den bir otobüs ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Ülkenin içerisinde bulunduğu sorunlaru görmezden gelemeyeceklerinin altını çizen karayel sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün sınırların kaybolduğu, bayrakların indirildiği, ordunun lağverildiği, onlarca askerimizin şehit olduğu, sistemimizin gericileştirildiği, Atatürk heykellerinin direklere bağlanarak asıldığı, Atatürk´ün okul kitaplarından kaldırıldığı Mustafa Kemal ve Cumhuriyet ile hesaplaşıldığı özetle milli güçlere saldırıldığı dönemdeyiz.

İLAN EDİYORUZ

Türk-Kürt kardeşliğini baltalayan git gide bölünmeyi hızlandıran Büyük Orta Doğu Projesi kendini meşrulaştırması için AKP tarafından Anayasa geçirilmeye çalışılmaktadır ve aynı zamanda ABD planlarıyla Türkiye-Suriye savaş çığırtkanlığını AKP tarafından yapılmaktadır. İşte bu koşullar düşünüldüğünde Cumhuriyet´e sahip çıkacak bir milli merkez oluşturulması gerekmektedir. Bu anlamda seferberlik ilan etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz ve 29 Ekim Cumhuriyetimizin kurulduğu gün 100 binlerle Ankara´da Cumhuriyet´in sahipsiz olmadığını haykıracağız. 29 Ekim günü Kdz.Ereğli halkını Ankara´ya davet ediyoruz. Bugünden itibaren seferberlik yürüyüşü çalışmalarına Ereğli´de başladığımızı ilan ediyoruz. Herkesi etkiliğimize bekliyoruz dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI