Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

THK´DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

gundemeregli.com- Türk Hava Kurumu (THK) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kırtasiye yardımında bulunulduğu belirtildi.
THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, THK olarak 2012-2013 eğitim öğrenim yılında da sosyal sorumluluğu kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.
Bu kapsamda Erdemir İlköğretim okulunu ziyaret eden THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere defter kalem kırtasiye yardımlarını okul müdürü Yaşar Ciğer ve okul yönetimine teslim etti. Ziyarette 2012-2013 eğitim öğrenim yılının hayırlı olmasını dileyen Likoğlu, Erdemir ilköğretim okulu hakkında okul müdürü Yaşar Ciğer´den bilgiler aldı. Erdemir İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Ciğer´de ziyaretten ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şube Başkanı Muhammet Likoğlu´na teşekkür etti. THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu da yaptığı konuşmada,&[#]8221; THK Kdz Ereğli Şubesi olarak gençliğe havacılığı sevdirmek ve öğrencilerin becerisini arttırmak bir çok okullarımızda daha öncede açmış olduğumuz model uçak kursları bu yılda devam edecek. Erdemir ilköğretim okulunda Kdz Ereğli THK Şube Başkanlığı olarak Şube saymanı eğitmen Koray Demirbaş tarafından model uçak kursu açılması kararlaştırıldı&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
115 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
164 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
617 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
821 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
564 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1510 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
918 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI