Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK, VERİLMEYECEK HESABIMIZ YOK

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  belediyeye meclis üyelerinin yakınlarının işe alınması konusundaki eleştirilere açıklık getirdi.

Posbıyık, &[#]8220;belediye meclis üyelerinin yakınları işe alındı, alınıyor&[#]8221;  türü dedikoduları çıkaranların belediye çalışmalarında eleştirilecek bir konu bulamadıkları için farklı söylemlere müracaat ettiğini belirterek,  verilemeyecek hesaplarının bulunmadığını kaydetti.

BU SÖYLEMLERE KULAK ASMIYORUZ

Gazetemiz Gündem&[#]8217;e açıklamalarda bulunan Posbıyık, Zonguldak Belediyesinde, belediye meclis üyelerinin yakınlarının işe alınması konusunun apayrı değerlendirilmesi gereken bir mesele olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

&[#]8220;Mesela bizim Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar&[#]8217;ın oğlu ile gelinin bizde çalışması konusu bu yeni bir mesele değildir. Bu mesele 10 yılı aşkın bir sürenin konusudur. Turan beyin gelini hemşire olarak oğlu ise Cumhuriyet evlerinde çalışmaktadır. Biri memur bir diğeri ise işçidir.  Bu gençlerin işe girdiğinde Turan Bey bırakın Belediye Başkan yardımcısı olmasını, meclis üyesi bile değildi. Özkan Özyağcılar&[#]8217;ın gelini ise işe alındığında Özkan beyin oğlu ile evli değildi. Bekârdı ve soy ismi farklıydı, ben evleneceklerini bilemem ki&[#]8230; Yine Belediye Meclis üyeleri Nejat Bakan&[#]8217;ın olsun, Aydın Karadağ&[#]8217;ın olsun Nalan Selvi&[#]8217;nin olsun belediyede çalışan yakınları, akrabaları taşeron 6 aylık geçici işçiler. Bu tür söylemlere ben kulak asmıyorum.  Bizim verilmeyecek hesabımız yok&[#]8221; dedi.

İMAR SORUNU YAŞANACAK

Ereğli&[#]8217;de AK Partili 3 meclis üyesinin itirazı sebebiyle Belediye meclisinden çıkarak hayata geçen imar revizyonunun durdurulduğunu da ifade eden Posbıyık, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

&[#]8220; Bu konuda topyekûn AK Partilileri suçlayamam. 3 Meclis üyesinin yaptığı bir davranış. Bölge idare mahkemesi şuanda bekletme kararı aldı. Bu kara sonrasında en az 4 ay sürecek bir imar sorunumuz olacak.  Benim kendimin arsa arazisi yok. Vatandaşın arsa arazisi var. Onlarda bu yasal sürecin tamamlanmasını bekleyecek. Eski revizyona göre de karar veremiyoruz.  Bu süreçte inşaata hafriyata başlayanlar en az 4 ay beklemek zorunda&[#]8230;

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
179 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
632 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
831 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI