Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

SAHTE MÜFETTİŞ GİZEMİ ÇÖZÜLEMEDİ

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli kamuoyu günlerdir 11 aylık bebeği bulunan 27 yaşındaki sahte Müfettiş Özlem K.&[#]8217;yi konuşuyor. O ise Ankara&[#]8217;da Ereğli&[#]8217;deki okullar için sponsorlar ile görüştüğünü yineliyor.

 

-Kdz. Ereğli Milli eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy, sahte müfettiş olayında Milli eğitim yıpratılmak istendiğini iddia ederek, &[#]8220;Savcılık konuyla ilgili incelemeleri yapıyor.  Ortada sahte unvan kullanma olayı var. Ciddi şekilde bilgi kirliliği de var&[#]8221; dedi.

-Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak,  olayda ismi geçen şahısla ilgili bize ulaşan tutuklama yada yakalama tebligatı yok. Olay her yönüyle incelenecek ve yasalarımız gereğini yapacaktır.  Bundan kimsenin kuşkusu olmasın&[#]8221;

-Sahte Müfettiş olduğu iddia edilen Özlem K ise, Allah&[#]8217;a şükürler olsun alnımız ak. Okullara yardım etmekten başka yaptığımız bir şey yok. Kendim 3 ay boyunca gece gündüz bu okullarda çalıştım. Benim 11 aylık küçük çocuğum var. Yaptığımla da gurur duyuyorum. Şuanda Ankara&[#]8217;dayım döndüğümde ayrıntılı bir açıklama yapacağım.&[#]8221;  şeklinde konuştu.

 

Kdz. Ereğli&[#]8217;de gündeme bomba gibi düşen sahte Müfettiş olayında yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Kendini Ankara&[#]8217;dan gelen Müfettiş Yardımcısı olarak tanıttığı iddia edilen Özlem K.&[#]8217;nin Turgut Reis İlköğretim Okulu&[#]8217;na bu etiketini kullanarak 700 Bin TL&[#]8217;lik tadilat yaptırması sonrasında adeta tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ´Unvan Gaspı´ nedeniyle suç duyurusunda bulunulan Özlem K. Kendini savunurken &[#]8220;Benim tek yanlışım valilikte protokol imzalamamaktı. Sponsorlarım ile görüşüyorum. Valilikte sponsorlarla protokolü imzalayacağım. Onlarda okulların ihtiyaçlarını karşılayacaklar ve gidecekler. Bana herhangi bir suç duyurusuyla ilgili bilgi gelmedi. Beş buçuk aydır buradayım. Benim bütün her şeyim burada. Eşimde akrabalarım da burada. Her şey enin de sonunda ortaya çıkacak. Cezası olan varsa da cezasını alacak. Yoksa da herkes yoluna devam edecek. Bize dolandırıcı olarak adlandırıyorlar. Allah&[#]8217;a şükürler olsun alnımız ak. Okullara yardım etmekten başka yaptığımız bir şey yok. Kendim 3 ay boyunca gece gündüz bu okullarda çalıştım. Benim 11 aylık küçük çocuğum var. Yaptığımla da gurur duyuyorum. Çok güzel de bir okul oldu. 31 okulda iyileştirme yaptık. Birisi de çıkıp desin ki bu kadın bizden bir şey talep etti. Konuyla ilgili olarak avukatlarım açkılamayı yapacaklar. Kendimi müfettiş olarak tanıtma konusunda bir şey söylemiyorum. Cuma günü herkes neyin ne olduğunu görecek. Benimle ilgili olarak Dolandırıcı diye atıflarda bulunanlara gerekli davaları açacağım. Bununla ilgili olarak da avukatlarım gerekli işlemleri başlattı&[#]8221; dedi.

Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Abdusselam Aksoy, ise bu konuda kamuoyunda bilgi kirliliğinin bulunduğunu iddia ederek, Bize Özlem hanım sponsorlar vasıtasıyla ödemeleri yapacağını açıkladı. Bizde kendisinden bu girişimlerini tamamlamasını bekliyoruz. İstasyon caddesinde bulunan Turgut Reis İlköğretim Okulunda ve sponsorlar vasıtasıyla okulu boyasından tesisatlarına, akıllı tahtalardan öğrenci sıralarına kadar yenileten ve kamera sistemi kurdurmuş. Alınan malzemeler var. Bunların ödenmesi lazım. Sanıyorum kendisini Ankara&[#]8217;da bu konularla ilgili protokol yapıyor! Müfettiş olarak kendisini tanıtan bu bayanın okuldan ya da bizden maddi talebi olmadı. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına ´Unvan Gaspı´ nedeniyle suç duyurusunda bulunduk. Yargının vereceği kararı bekliyoruz&[#]8221; dedi.

Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ise &[#]8220;ilgili bayan konusunda herhangi bir yakalama ve gözaltı kararı bulunmuyor. Konu en ince ayrıntısına kadar inceleniyor&[#]8221; dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
880 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI