Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MUHARİP GAZİLER´DEN, MHP´YE ZİYARET

gundemeregli.com- Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İlçe Başkanı Gürkan Gülay&[#]8217;ı ziyaret etti.
Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ve yönetimi, MHP Zonguldak İlçe Başkanı Gürkan Gülay&[#]8217;a ziyarette bulunarak, gaziler flamasını ve sorunlarını anlatan dosyayı verdi.
Ziyarette konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, &[#]8220;Size bugünkü ziyaretimizin amacı hayırlı olsun demeye geldik. Başarılar diliyoruz. Bu yer konusunda sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyoruz. Bizler desteklerin sözde değil özde kalmasını istiyoruz. Bizler bu vatan için canlarını feda eden bireyleriz. Bugün yine canlarımızı feda ederiz. Maalesef vatandaş muharip gazinin ne olduğunu kim olduğunu bilmiyor. İlla ki şehit olmak mı? gerekir. Biz olmasaydık bu Beşparmak Dağlarına kimler dikerdi o sancağı. Şehit olmak mı? gerekir. Biz muharip gaziler kazanmışız savaşı. Güneydoğuda savaşan askerlerimiz, evlatlarımız onlarda bizim canlarımız. Muharip gazi, gaziler esas bizleriz başkanım. Bizler Zonguldak halkından, Zonguldak işadamlarından duymasını ve bize kulak vermesini istiyorum. Biz itilmişiz, kamuoyunda gazinin ne olduğunu bilmiyor vatandaş. Sizlerden tekrar destek istiyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Zonguldak İlçe Başkanı Gürkan Gülay ise &[#]8220;Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi&[#]8217;nin hassas noktası olan gaziler ve şehitler ülkemizin maalesef şuanda mevcut iktidar tarafından pasifleştirilmiş ve sıkıntı olarak yürümektedir. Biz Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri olarak size elimizden ne gelirse her türlü organizasyonda, her türlü maddi destekte arkanızdayız. Bizim öncelikle önem verdiğimiz bu vatan için kanlarını akıtan, bu vatan için şehit olan evlatlarına sahip çıkmaktır. Bütün gazilerimizin arkasında olduğumuzu buradan bir kez daha söylüyorum. Buradan valimize ve belediye başkanımıza sizin sıkıntınızla alakalı bir an önce çözüm getirmelerini arzu ettiğimi bir kez daha söylemek istiyorum. İnşallah sizde gönlünüze göre bir yer bulursunuz. İnşallah bizde sizleri orada ziyarete geliriz. Bu konuştuklarımızın hepsi geçmişte kalır. Zonguldak&[#]8217;taki bu duyarsızlığında belki de bir adımı olarak Milliyetçi Hareket Partisi bu adımı ilk atan kurum talep ediyoruz. Bizler sizin arkanızdayız. Bizden ne talebiniz olursa elimizden geldiği kadar yerine getirmeye hazırız. Sizler bizlerin baş tacısınız&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
101 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
148 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
601 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
810 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
872 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
910 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
874 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI