Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ALAPLI İTFAİYESİNDEN EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce ilçedeki özel bir bakım evindeki personele yangın ve kurtarma eğitimi verildi.
Alaplı ilçesinde son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalar ve eğitim faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ilçedeki tüm kamu kurum, kuruluşları ve özel kuruluşlara yönelik eğitim seferberliği başlattı.
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, ilçedeki zihinsel, fiziksel engellilerin bulunduğu özel bir bakımevindeki personele yangın ve kurtarma eğitimi verdiklerini söyledi.
İtfaiye Müdürlüğü olarak eğitim faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Taşkın,&[#]8221; Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak göreve başladığımızdan bu yana ilk etapta itfaiyemizin mevcut araç gereçlerindeki eksiklikleri gidererek bölgedeki en donanımlı itfaiyesi haline getirdik. Gerek personelimize verdiğimiz eğitimler gerekse ilçemizdeki okullarda, öğrencilerimize verdiğimiz eğitimlerle ilçe halkımıza yangın ve kurtarma konusunda daha bilinçli olmalarını sağladık. Bu anlamda son olarak ilçemizde zihinsel, fiziksel engellilerin bulunduğu özel bir bakımevindeki personele yangın ve kurtarma eğitimi verdik. Eğitim seminerinde yangının önemi, yangın nedir. Yangına müdahale çeşitleri, yangınlara müdahalede kullanılan söndürme maddeleri, yangın esnasında yapılması gerekenler, yangın meydana gelmeden alınması gereken önlemler nelerdir. Yangın yerinde doğru hareket tarzları ve bina tahliyesi konularında bilgiler verdik. Eğitimlerimiz 3 gün boyunca hem teorik hem de uygulamalı olarak devam edecektir&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
629 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
829 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
567 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1516 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
923 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
882 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
218 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI