Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MİNİKLER SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇTİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesi Belediyesi&[#]8217;ne bağlı Sevgi Barış Dostluk (SBD) Kreşi öğrencileri, sağlık taramasından geçirildi.
Kdz. Ereğli Belediyesi Tabipliği Doktoru Nevruz Kazankaya tarafından 3, 4 ve 5 yaşlarındaki toplam 25 çocuk sağlık taramasından geçirildi
Soğuk havanın etkisini göstermeye başladığı günlerde çocukların taşıyabileceği muhtemel enfeksiyonların olup olmadığının gözlemlendiği taramada, sağlıklarında sorun olduğu gözlenen çocuklara ilaç yazıldı.
Taramayı gerçekleştiren Kdz. Ereğli Belediyesi Tabibi Dr. Nevruz Kazankaya, belediyenin sağladığı olanaklarla en iyi hizmeti vermeye çalışan SBD Kreşi&[#]8217;ndeki çocuklarının sağlık taramalarının yapılarak, olası enfeksiyonları tespit ettiklerini ve tedbir aldıklarını belirterek,&[#]8220;Çocuklarımızın sağlıkları bizim için çok önemli. Onların en iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için biz de üzerimize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz&[#]8221; dedi.
Tarama çalışması için tabiplik yetkililerine teşekkür eden SBD Kreşi Sorumlu Müdiresi Öğretmeni Zuhal Özcan da &[#]8220;Çocuklarımıza en sağlıklı ortamı yaratmanın yanı sıra onların sağlıklarını da sürekli olarak kontrol altında tutmak bizim görevimiz. Velilerimiz bizlere çocuklarını emanet ederken onların her sorunuyla ilgileneceğimizi bildikleri için bu en değerli varlıklarını huzur içinde teslim ediyorlar. Bizler de onların üzerine titriyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
174 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
263 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
704 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
868 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
606 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1554 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
962 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
239 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI