Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Emniyetten büyük operasyon!

Emniyetten büyük operasyon!

Zonguldak’ta elektronik sigara satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. 2 mağazaya düzenlenen operasyonda 10 adet elektronik sigara, 132 adet elektronik sigarada kullanılan likit, 10 kutu elektronik sigara aparatı ele geçirilirken ürünleri sosyal medya aracılığıyla sattıkları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM Şube Müdürlüğü ekipleri baharatçı ve bir elektronik eşya mağazasında ithali yasak olan elektronik sigaraların satışı yapıldığı ihbarı üzerine mağazaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda ürünleri sosyal medya aracılığıyla sattıkları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren bir baharatçı ve bir elektronik eşya mağazasında ithali yasak olan elektronik sigaraların satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Yasak ürünleri sosyal medya aracılığıyla satışa sunan 2 mağazaya operasyon düzenlendi. Operasyonda, yurt dışından getirilmiş ve satışı yasak olan 10 adet elektronik sigara, 132 adet elektronik sigarada kullanılan likit, 10 kutu elektronik sigara aparatı ele geçirildi. Polis olayla ilgili Ozan S. (28) ve Nihat D. (43) isimli 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI