Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MALĞAÇ´DAN EĞİTİM AÇIKLAMASI

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Yıldıray Malğaç, ilçede en büyük sorunlarının eğitim olduğunu söyledi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Derneği´nce okul yapımı için düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada ilçedeki eğitim sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Güçlü olmanın yolu eğitimden geçtiğini belirten Malğaç, söyle konuştu: &[#]8220;Alaplı&[#]8217;da göreve başlayalı bir yıl oldu. Bir yıldan beri ilçenin sorunları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bize ulaştırdığınız sorunları ve bizim kendi tespit ettiğimiz sorunları çözmek için yollar arıyoruz. Ama bizim bütün sorunların temelinde gördüğümüz asıl sorun eğitim sorunları ve eksiklikleridir. Bizim ileriye yönelik olarak gelecek nesillere de bırakacağımız en büyük eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Bizim neslimiz geçti. Bize artık yapacak çok fazla bir şey yok, ama bu çocuklara yapılacak olan her şey Türkiye&[#]8217;nin geleceğine yapılacak olan yatırımdır. Bu noktada herkesin sorumlu davranması gerekiyor. Bizde bu bilinçle bazı projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Malumunuz bu sene bir Çok Programlı Lise yatırım programına alındı. Bu lisenin yakında temelini atacağız. Bir kapalı spor salonu inşaatı var Gümeli&[#]8217;de onu da yapacağız. Üniversite öğrencilerimize yönelik 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor. Ayrıca ilçe merkezimizde düşündüğümüz Güreşçi eğitim ve gençlik eğitim merkezi var.&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
88 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI