Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BELEDİYEMİZ GÜÇLÜ VE SAĞLAM BİR BELEDİYE

gundemeregli.com- Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri ile Topçalı, Hamzafakıhlı ve Bölücek Muhtarları tarafından organize edilen kahvaltıda Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kahvaltı sonrasında mahalle muhtarı ve sakinleri ile birlikte Hamzafakıhlı&[#]8217;yı karış karış gezen Posbıyık, mahallede yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alarak gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri ile birlikte Topçalı, Hamzafakıhlı ve Bölücek Muhtarları tarafından organize edilen kahvaltıda Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek de katıldı.

Üç Mahalle Muhtarının organize ettiği ve Hamzafakıhlı Mahallesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında konuşan Topçalı Mahalle Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Başkan Posbıyık&[#]8217;a özellikle belediye sınırlarına yeni katılan mahallelere kısa sürede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, sorunları yerinde görmenin ve incelemenin çok önemli olduğunu belirtti.

BELEDİYE OLDUĞUMUZ İÇİN ONURLUYUZ

Hamzafakıhlı Muhtarı Mecit Demircan ise mahallede önemli çalışmalar yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini belirterek &[#]8220; Biz Ereğli&[#]8217;nin büyümesi ve yıllardır yeteri kadar hizmet alamayan bir köy olarak güçlü olan Ereğli Belediyemizden ve başkanımızdan rahat hizmet alabilmek için mahalle olduk. Belediyenin mahallesi olduğumuz için de onurluyuz. Çalışkan bir belediyemiz var. Taleplerimiz hiç geri dönmedi. Halen mahallemizde süren çalışmalar var. Yapılacak çalışmalar da var. Bunlar başkanımızın talimatıyla sırasıyla yapılıyor&[#]8221; dedi.

HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Başkan Posbıyık ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Burada olmamız iyi oldu. Mahallemizde yapılması gereken çalışmaları yerinde görüyoruz. Özellikle sonradan mahalle olan köylerimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyemiz güçlü ve sağlam bir belediye. Kente bağlanan köyler 1,5-2 yılda önemli hizmetleri alıyor. Örneğin Korubaşı, Kocaali. Bu bölgelerde de önce kanalizasyon, ardından su ve yol çalışmalarımız sürüyor.

Bizim oy kaygımız yok. Önemli olan Ereğli&[#]8217;nin büyümesi kente yakın olan köylerin mahalle olarak hizmet alabilmesi. Biz geleceğe daha iyi bir Ereğli bırakmak istiyoruz. Topçalı&[#]8217;da arıtma yaptık şimdi Hamzafakıhlı da arıtma yapacağız. Bütün yeni mahallelerimizde mezarlıklarda şadırvan yapacağız. İşler bitmez. Hizmetlerimiz halen devam ediyor. Aşama aşama bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Yol açmak bizim için sorun değil. En büyük keyfimiz yol açmak ancak yol açarken yolun nizami olmasını istiyoruz. Genişleterek yol yapmak istiyoruz bu konuda yardım bekliyoruz tabi. Hedefimiz; yüreğimizi rahatlatabilmemiz için çalışmak. Kimse kalıca değil. Yarın bir gün öbür dünyaya göç ettiğimizde arkamızdan bir dua edilmesi Allah razı olsun denilmesi bizim en büyük ödülümüz olur.&[#]8221; dedi.

SEVGİYLE KARŞILANDI

Başkan Posbıyık daha sonra Hamzafakıhlı Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile birlikte mahalleyi karış karış gezdi. Mahalle de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak teknik ekipten bilgi alan Posbıyık, yapılacak çalışmalar hakkında talimat verdi.

Mahalle sakinleri tarafından sevgi ile karşılanan Posbıyık, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI