Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

En iyi sloganlar bulundu

gundemeregli.com- Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği&[#]8217;nin (EGD) 19. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk ve Kültür Festivalinde gerçekleştirdiği slogan yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ereğli Şinasibey Restaurant&[#]8217;ta gerçekleştirilen ödül programına Kdz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydın, Kdz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tayfun Özcan, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, Erdemir Basın ve Halkla İlişkiler Şefi Cevat Bozkurt, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, dereceye giren vatandaşlar ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ödül töreninde yaptığı konuşmasında, gerçekleştirdikleri yarışmaya büyük katılım olduğunu belirterek, &[#]8220;Başta Ereğli belediyesi olmak üzere Erdemir genel müdürlüğüne, ticaret ve sanayi odasına, Yazıcıoğlu şirketler grubuna teşekkürü bir borç biliyorum. &[#]8220; dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sevgi, barış ve dostluk olarak 3 grup&[#]8217;a ayrılan slogan yarışmasında dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından ödülleri taktim edildi.

Sevgi dalında &[#]8220;Çeliğin tozuna rağmen, çileğin kokusunu gençliğe yaşatıyoruz, festival coşkusunu&[#]8221; adlı sloganıyla Tarık Çerkez birinci olurken, &[#]8220;Sevgimiz sevginiz olsun&[#]8221; ile Selma Açıkgöz ikinci, &[#]8220;Sevgidir hayatın temeli barıştır sevgilerin en güzeli dostluktur insanlığın değeri&[#]8221; ile Sinan Kabatepe üçüncü oldu.

Bu isimler ödüllerini Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Aydın&[#]8217;ın elinden aldı.

Yine Barış Grubunda &[#]8220;Sevgiye değer verenler barışı ve dostluğu önde getirenlerdir&[#]8221; sözüyle Hilmi Başkan birinci olurken, &[#]8220;Sevginin doyumsuzluğunu,barışın mutluluğunu dostluktaki anlamı doya doya yaşamak istiyorsanız adresiniz belli Kdz Ereğli&[#]8221; sözüyle Yalçın Kasapoğlu ikinci, &[#]8220;Çelik dokulu çilek kokulu sevgi barış ve dostluğun okulu kentim Kdz Ereğli&[#]8221; ile Mahir Kara üçüncü oldu.

Erdemir Basın ve Halkla İlişkiler Şefi Cevat Bozkurt&[#]8217;ün elinden ödüllerini alan yarışmacılardan sonra sahneye Dostluk gurubunda ödül alanlar çıktı.

Bu alanda Hafize Erdoğan &[#]8220;Gönlümün dili Ereğli,aşıkların sözü Ereğli,sevgi dostluk aşk festivali hedefimiz ileri&[#]8230;Ereğli&[#]8221; slagonuyla birinci olurken, &[#]8220;Ne gerek var düşmanlığa savaşa,hekes muhtaç sevgi dostluk barışa,bölünmeyelim,ayrışmayalım,kucaklaşalım,sevgide,barışta,dostlukta buluşalım.bölücüye,haine,zalime karşı,yaşatalım sevgi,dostluk ,barışı&[#]8221; ile Ramazan Başçiçek ikinci &[#]8220;Doğası sevgisi kadar geniş,denizi barışıkadar engin havası,dostluğu kadar sıcak yeryüzünde tek şehir Kdz. Ereğli&[#]8221; sözüyle Kamil Tepecik üçüncü oldu.

Mansiyon dalında ödüle layık görünen Sabahattin Önarslan&[#]8217;e ise ödülünü Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık verdi.

Son olarak Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yazıcıoğlu&[#]8217;na ise Dernek Başkanı Günay tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
108 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1505 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
914 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
215 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI