Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇOŞKU İÇİNDE KUTLANACAK

gundemeregli.com- Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla önemli etkinlikler düzenleyen Karadeniz Ereğli Belediyesi, Cumhuriyet&[#]8217;in 89.yıldönümünde de önemli organizasyonlara imza atacak.

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Düzenlenecek etkinliklerle ilgili olarak bir açıklama yapan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet coşkusunun kent genelinde hissedilir biçimde yaşanması adına günler öncesinden çalışmalarına başlayan Karadeniz Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin, Cumhuriyet Bayramı&[#]8217;nın vazgeçilmez etkinliklerinden biri olan Cumhuriyet Yürüyüşü ile kenti kırmızı-beyaza boyayacağını bildirdi. Başkan Posbıyık açıklamasında, bu yıl da Cumhuriyet Yürüyüşü&[#]8217;nün saat 19.00&[#]8217;da Bağlık Karakolu önünden başlayacağını hatırlatarak, kortejin, marşlar eşliğindeki yürüyüşünü kent merkezinde sonlandıracağını ve yürüyüşün ardından da muhteşem bir konser tertipleneceğini kaydetti. Başkan Posbıyık; &[#]8220;29 Ekim Pazartesi gününün bir diğer etkinliğine ise Atatürk Anıtı önünde imza atılacak.

MURAT DALKILIÇ&[#]8217;TAN CUMHURİYET KONSERİ

Son yıllardaki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yapan Karadeniz Ereğli, bu yıl da genç sanatçı Murat Dalkılıç&[#]8217;ı ağırlayacak. Pop müziğin beğenilen ismi Dalkılıç, 20.30&[#]8217;da başlayacak konserde dilden dile dolaşan şarkılarını seslendirecek. Karadeniz Ereğli unutulmaz bir bayram coşkusunu daha yürek yüreğe yaşayacak.&[#]8221;, dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
105 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
154 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
604 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
812 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
559 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1500 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
911 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
875 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
213 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI