Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KOSGEB, MARKA VE KGF TANITIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

gundemeregli.com- 15-21 Ekim Avrupa KOBİ haftası etkinlikleri kapsamında Düzce TSO Toplantı Salonunda KOSGEB-MARKA Destekleri ve Kredi Garanti Fonu tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Başkan Vekili Bahri Bakan, Meclis Üyesi Hayati Eğilmez, 5. Meslek Komitesi Başkanı Özkan Çakır, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen, MARKA Düzce Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Hakkıoğlu ve KGF Zonguldak Temsilcisi Osman Kıcıman&[#]8217;ın yanı sıra çok sayıda TSO üyesi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Düzce TSO Başkanı Metin Büyük yaptı. Büyük, bu ve benzeri toplantıların üyelere yayılabilmesi için çalışmalar yaptıklarını, bu toplantı için yaklaşık bin 500 üyeye mail atıldığını söyledi. Katılan üyelere teşekkür eden Büyük, MARKA, KOSGEB ve KGF&[#]8217;nin ülkenin kalkınmasında ve KOBİ&[#]8217;lerin gelişmesinde önemli roller aldıklarını da sözlerine ekledi.
Metin Büyük&[#]8217;ün açılış konuşmasının ardından MARKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Hakkıoğlu, KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen ve KGF Zonguldak Temsilcisi Osman Kıcıman kurumları ve destekleriyle ilgili sunumlarını yaptılar.
KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürü Asım Türkmen, 25 Haziran 2008 tarihinde Avrupa Birliği Resmi Gazetesi&[#]8217;nde yayımlanarak yürürlüğe giren Avrupa Küçük İşletmeler Yasası kapsamında, ülkemizde KOSGEB&[#]8217;in koordinasyonunda bu yıl dördüncüsünün gerçekleştirildiği Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle, işletmelere KOSGEB, MARKA VE KGF yetkililerince destekler hakkında bilgiler vereceklerini söyledi.
Seminerde bir sunum yapan KOSGEB Düzce İl Müdürü Asım Türkmen, hem Avrupa KOBİ Haftasını gündemde tutmak ve hem de KOBİ&[#]8217;lere destekler hakkında bilgilendirmek adına bu etkinliği düzenlediklerini, özellikle bu yılki KOBİ Haftasının sloganı olan, &[#]8220;Önce küçük olanı düşün&[#]8221; algısının işlendiğini söyledi. Türkmen, hafta kapsamında il milli eğitim müdürlüğü ile de organizasyon yaptıklarını ve bu kapsamda öğrencilerin işletmelere getirildiğini ve okullarda seminer düzenlediklerini söyledi. Türkmen ayrıca, öğrencilerin iş kurma konusundaki cesaretleri arttırma adına girişimciliği çok önemsediklerini, yeni işletme kuranlara verdikleri destekleri ve özellikle işletmelerin AR-GE kapsamında projelerinin desteklediklerini, ortaklık kültürünün geliştirmesine yönelik işbirliği-güçbirliği programını uygulamaya aldıklarını söyledi. Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
128 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
184 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
571 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI