Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AK Parti yerel seçimlere hazırlanıyor

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını, 2014 yılında olduğu gibi Düzce’de tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.AK Parti Düzce İl Başkanı...

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını, 2014 yılında olduğu gibi Düzce’de tüm belediyeleri kazanacaklarını söyledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yerel seçimler için hazırlıklara başladıklarını belirterek “Tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız ile birlikte yerel seçimlere hazırlanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde nerede yanlış yaptığımızı konuştuk, istişare ettik. Tüm teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile yerel seçim hazırlıklarına başladık” dedi.

İl Başkanı Hikmet Keskin, 2014 yılında olduğu gibi Düzce’de tüm belediyeleri kazanacaklarını belirterek “Yerel seçimlere 8-9 aylık bir süreç kaldı. Çalışmalarımıza şimdiden başladık. Önümüzdeki süreç boyunca tüm ilçe ve belde teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile kapı kapı gezeceğiz. Her gün sahada olacağız ve yerel seçimlerde rekor bir oy oranına ulaşacağız. Hedefimiz yeniden Düzce’de ki tüm belediyeleri kazanmak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
111 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1508 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI