Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ERKEN GELEN BAYRAM SEVİNCİ

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Kilimli beldesinin ilçe olabilmesi için engellerin ortadan kaldırılması nedeniyle beldede görülmemiş sevinç yaşandı.
Nüfus açısından yeterli olmamasına rağmen eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ile TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi ve Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;ın desteğini alan Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın talimatı ile beldenin ilçe yapılması kararını aldırdı. Bu karar belediye hoparlöründen yapılan anonsla halka duyuruldu. Beldenin ilçe yapılabilmesi girişimlerinde bulunmak üzere Ankara&[#]8217;ya giden Başkan Özdemir, belde girişinde yoğun bir kalabalıkla karşılandı. Beldeye, polis otosu ve özel bir hastaneye ait ambulans aracının sirenleri eşliğinde giren Başkan Özdemir, alkışlarla karşılandı. Çalınan davul zurna eşliğinde köçek oynatılan karşılamada, Başkan Özdemir omuzlara alındı. Belde halkı ile tek tek tokalaşıp kucaklaşan Özdemir, omza alınmasına rağmen tokalaşmasını sürdürdü. Özdemir&[#]8217;e kadınlar çiçek verdi. Aracına binen Başkan Özdemir ve arkasındaki yüzlerce araçtan oluşan konvoy, kentte klakson çalarak tur attı. Vatandaşlar da alkışlarla Başkan Özdemir&[#]8217;in mutluluğunu paylaştı.
Başkan Özdemir, &[#]8220;İlçe olmak, hem de büyük ilçe olmak demek, bir gecede belde nüfusunun ve servetinin, yüzölçümünün ikiye katlanması, her yönüyle değerinin ikiye katlanması demektir. Bunlar bir gecede oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
130 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
200 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
639 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
838 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
892 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI