Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Jandarma’dan hayvan hırsızlığına karşı uyarı

Jandarma tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayvan hırsızlığına karşı hayvan sahipleri uyarıldı. Yapılan uyarıda şüpheli durumlarda karşılaşıldığında 156 Jandarma İhbar Hattı’nı aramaları istendi.Kurban...

DÜZCE(İHA) – Jandarma tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayvan hırsızlığına karşı hayvan sahipleri uyarıldı. Yapılan uyarıda şüpheli durumlarda karşılaşıldığında 156 Jandarma İhbar Hattı’nı aramaları istendi.

Kurban bayramına az bir süre kala Jandarma hayvan hırsızlığı olaylarının önlenmesi için vatandaşlar tarafından alınabilecek bireysel önlemler için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda “Yetkili makamlarca belirlenen yer ve zamanların dışında, hayvan alım satımı yapılmamalıdır. Köylere gelen yabancı veya şüpheli şahısların derhal 156 Jandarma İmdat telefonuna ihbar edilmelidir. Hayvanlar hiçbir zaman başıboş bırakılmamalı, 24 saat esasına göre gözetim altında bulundurulmalıdır. Sürünün büyüklüğüne göre yeteri kadar çoban edilerek hayvanlar otlatılmaya götürülmelidir. Çoban tutulan kişiler, halk tarafından iyi olarak bilinen, daha önce hırsızlık suçu işlememiş kişilerden seçilmelidir. Hayvanların tutulduğu yerlere sensörlü lamba, kamera gibi cihazlar takılmalı veya köpek bağlanmalıdır” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI