Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AÖF'den sınavsız ikinci üniversite İmkanı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemi tarafından hayata geçirilen "Sınavsız İkinci Üniversite" fırsatı her geçen gün daha fazla öğrenciye kucak açmaya devam ediyor.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemi tarafından hayata geçirilen "Sınavsız İkinci Üniversite" fırsatı her geçen gün daha fazla öğrenciye kucak açmaya devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Zonguldak Şube Müdürü Halide Tuba Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, bir örgün programda kayıtlı olan veya herhangi bir ön lisans, ya da lisans programından mezun olanların sınavsız ikinci üniversite kapsamında istedikleri bir programa kayıt yaptırabildiklerini belirtti.

Çok isteyerek kayıt yaptırdığı örgün bir programda okuyan, aslında bir mesleği olan ama çalıştırdığı alanı değiştirmek isteyen, hobisi ya da ilgi duyduğu alan doğrultusunda akademik bilgi edinmek isteyenlerin ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ne yöneldiklerine dikkatiçeken Tunç, şunları kaydetti:

"İlgililer, sınavsız ikinci üniversiteyle ilgili detayları //ikinciuniversite.anadolu.edu.tr adresinden bulabilirler. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi af duyurusu www.anadolu.edu.tr sitemizden yayınlanmıştır. 18 Mayıs'tan önce kaydı silinen öğrenciler, Açıköğretim Fakültesi Büroları'ndan 13 Ağustos'tan itibaren en geç 18 Eylül mesai bitimine kadar affa müracaat edebilirler. Ayrıca geçmiş yıllarda ÖSYM tarafından yerleşip kayıt yaptırmayanlar, ÖSYS Sonuç Belgesi'ni, Dikey Geçiş Sınavı ile yerleşip kayıt yaptırmayanlar Dikey Geçiş Sınavı sonuç belgesini af kapsamında başvuru sırasında yanlarında bulundurmak zorundadır. ÖSYS Dikey Geçiş Sınavı sonuç belgesi ÖSYM'den temin edilebilir."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
591 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI