Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TÜRECİ HAYVAN BARINAĞINI GEZDİ

gundemeregli.com- Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci, yapımı devam eden hayvan barınağını incelerken, barınağın projeye uygun yapıldığını ifade etti.
Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci, Çaycuma ilçesinde yapımı belediye tarafından sürdürülen hayvan barınağını inceledi. Bitmek üzere olan hayvan barınağında bir kurt köpeğini de seven Evren, barınağın projeye uygun olduğunu ifade etti. Barınağı beğendiğini ifade eden Türeci, &[#]8220;Zonguldak Valiliği İl Hayvan Koruma Kurulu toplantısında Zonguldak ve çevresindeki sokak hayvanlarına sahip çıkmak için genel durumu görüşüyoruz. Her zaman En son toplantıda, Belediye Başkanımız Mithat Gülşen de bizimle birlikteydi. Birlikte bir proje oluşturduk. Çaycuma&[#]8217;da sahipsiz sokak hayvanları için onların kısırlaştırılacağı, üremelerinin kontrol altına alınacağı, kuduza karşı aşılanacakları ve bu ibarenin belli olması için küpelenip sokağa salınacakları, sadece muhtaç güçten düşmüş sokak hayvanlarının yaşayabileceği bir ünite oluşturalım istedik. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Veteriner Hekim Uğur Gemici&[#]8217;nin önderliğinde burada bir bakım evi yapılmış. Biz de ziyaret amacıyla buraya geldik. Eksiklikleri nelerdir, daha neler yapılabilir görmek istedik. Gördüğümüz kadarıyla oldukça güzel yapılmış. Hayvanların doğal yaşamlarına uygun bir yer. Halkımız ve hayvan severler bu projeden memnun kalacaktır&[#]8221; dedi.
Barınağın 40 bin TL&[#]8217;ye mal olduğunu ifade eden Çaycuma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, &[#]8220;Belediye Başkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;in emirleri doğrultusunda bu barınağı yaptık. Ben de güzel bir barınak olduğuna inanıyorum&[#]8221;diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI