Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇATUROĞLU, KURBAN VE CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

gundemeregli.com- AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı&[#]8217;nı kutladı.
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Bu yıl herkes için büyük öneme sahip biri dini diğeri milli iki bayramı aynı hafta içerisinde hep beraber kutlayacaklarını belirterek, şunları söyledi:
&[#]8220;Bu yıl bizim için büyük öneme sahip biri dini diğeri milli iki bayramı aynı hafta içerisinde hep beraber kutlayacağız. Önce kurban bayramı için imkanı olanlar kurban kesecekler. Etler ihtiyaç sahiplerine, komşulara, hane halkına ve gelen misafirlere ikram edilmek üzere paylara ayrılacak. Renk renk şekerler,çikolatalar ikram edilecek,çocuklara harçlık verilecek.Bazı çocuklar bayram gecesi yine eskiden olduğu gibi yeni eşya ve ayakkabıları ile uyuyakalacaklar.Ancak babalarını ve yakınlarını teröre ,çatışmalara ve savaşlara kurban veren yeryüzü çocukları bayrama buruk ve hüzünlü girecek.Belki onlar bayramı da kutlayamayacaklar. Cenab-ı Allah&[#]8217;ın hepimizi çocukların ve hiç kimsenin kurban edilmediği nice kurban bayramlarına huzur, refah ve mutluluk içerisinde ulaştırması dileğiyle tüm halkımızın mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. AK Parti Alaplı İlçe teşkilatında bayramlaşma 25 Ekim perşembe yani bayramın 1.günü milletvekillerimizin katılımı ile yapılacak bayramlaşma merasimine tüm halkımızı şimdiden davet ediyoruz. Aynı hafta içerisinde kurban bayramının hemen akabinde 29 Ekim 2012 pazartesi günü Cumhuriyet Bayramını 89.kez kutlayacağız. Cumhuriyet kelime anlamı itibarıyla cumhurun yani halkın kendi kendini yönettiği rejiminin adıdır. Ancak uzun yıllar boyunca halkın iradesinin ülkenin yönetiminde ne kadar etkin olduğu her zaman ve zeminde sorgulana gelmiştir. Ayrıca her on yılda bir yapılan darbeler ve sonrasında yapılan darbe anayasaları cumhuriyetin içeriğini örselemiştir. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin elinde tüm bu olumsuzlukları tersine çevirecek halkın iradesini gerçekten ülke yönetimine yansıtabilecek bir imkan var.Darbe anayasasını ,darbe yasalarını ve yasalarda ki tüm antidemokratik kısıtlamaları(seçim ve siyasi partiler yasası dahil)değiştirmek. Tüm partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve tüm halkımızın desteği ile oluşacak yeni anayasa aynı zamanda her daim özlemini çektiğimiz demokratik cumhuriyetin hayata geçmesine de vesile olacaktır. Türkiye&[#]8217;mizin cumhuriyetimizin 100.Kuruluş yıldönümünde dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi içerisinde yer alabilmesi dileğiyle cumhuriyetimizin 89.yılını kutlar, bu mücadele esnasında şehit olan, gazi olan maddi manevi emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.&[#]8221;
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI