Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

POSBIYIK, DÖRT BİR YANI BAYRAKLARLA SÜSLEYECEĞİZ

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşku ile kutlayacaklarını belirtti.
    Posbıyık, Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıldönümü sebebiyle yayımladığı mesajında önemli konulara değindi.
  Posbıyık´ın yayımladığı mesaj şu şekilde:

           

            Dünyada hiçbir millete nasip olmayan; her biri ayrı bir destan, ayrı bir kahramanlıkla dolu şanlı tarihi ile bağımsızlık uğruna mücadele vermiş bütün toplumlara örnek olan Büyük Türk Milleti, aynı coşku ve bağlılıkla anıyor 29 Ekim 1923&[#]8217;ü&[#]8230;

 

            19 Mayıs 1919&[#]8217;da Bandırma Vapuru&[#]8217;nun kömür kokan dumanından yayılan bağımsızlık özlemiyle, ülkenin batısından doğusuna; kuzeyinden güneyine kadar hemen her yerde yedi düvele karşı gösterilen cephe başarıları; bunların ardından da Mustafa Kemal gibi büyük bir siyaset adamının liderliğinde, İsmet İnönü gibi uluslararası platformlarda Türk Milleti&[#]8217;nin haklarını korkusuzca savunan şeflerimizin öncülüğünde atılan adımlarla kurulan Cumhuriyetimizi, 89 yıldır nasıl ayakta tuttuysak, ebediyete kadar aynı azimle onu yaşatmaya kararlıyız.

 

            Dünya toplumlarının, &[#]8220;Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor.&[#]8221;, diyerek, &[#]8220;Hakkıdır, Hakk&[#]8217;a tapan milletimin istiklal !&[#]8221; sözüyle bağımsızlık sevdasını haykırarak bu ülküsünü gerçekleştiren milletimize duyduğu derin saygı da, 29 Ekim&[#]8217;in önemini gözler önüne sermektedir. Bize düşen de, 89 yıldır hiç bitmeyen bu sevdamızı bir kez daha haykırmak ve Cumhuriyet Bayramı&[#]8217;nı coşkuyla kutlamaktır.

 

            Cumhuriyet kenti ve Atatürk sevdalısı Karadeniz Ereğli olarak 29 Ekim Pazartesi günü, her yanını bayraklarla süsleyeceğimiz ilçemizde bu bayramı en güzel şekilde kutlayacağız. Her bayram olduğu gibi coşkuyla yürüyüşümüzü yapacağız, marşlarla caddeleri inleteceğiz. Bayram gecesi Murat Dalkılıç&[#]8217;ın sahne alacağı Cumhuriyet Konseri ile de bu coşkuyu en üst seviyeye çıkaracağız. Ben, tüm hemşerilerimden, 29 Ekim günü dört bir yanı bayraklarla süsleyip en büyük bayramımızı gönülden kutlamalarını ve yapacağımız etkinliklere katılmalarını istiyorum. 29 Ekim&[#]8217;de milletimizin birlik ve beraberliğini dosta düşmana göstermeliyiz. 

 

            Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı&[#]8217;nı kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.&[#]8221;

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
109 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
161 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
614 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
818 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
878 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
563 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1507 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
915 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
879 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
216 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI