Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BAYRAMLARIMIZ BİR BAŞKA

gundemeregli.com- Tüm yurtta olduğu Zonguldak ve ilçelerinde de Kurban bayramı heyecanı yaşandı. Küçükler büyüklerin ellerini öptü. Vatandaşlar kucaklaştı.

Özellikle ilçelerde de bayram programları görülmeye değerdi.

ZONGULDAK&[#]8217;TA BAYRAMLAŞMA

İl merkezinde Camlı Köşk&[#]8217;te düzenlenen bayramlaşma programına TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alay Komutanı Albay Ergün Özgür, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Protokolün davetlilerle bayramlaşmasının ardından TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, &[#]8220;Kurban Bayramı´nı mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde idrak ediyoruz. Bayramlar bilindiği gibi dostlukların pekiştiği, dayanışmanın doruğa çıktığı, dargınların barıştığı güzel duyguların doruğa çıktığı günlerdir. Ben bu nedenle Zonguldak halkının Kurban Bayramı´nı en içten dileklerimle kutluyorum&[#]8221; dedi.

EREĞLİ&[#]8217;DE BAYRAMLAŞMA

Kdz. Ereğli ilçesinde bayramlaşma programı her bayram olduğu gibi yine Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay başkanlığındaki heyet birbirleri ile kucaklaşarak bayramlaştı, birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Atatürk Kültür Merkezi´nde yapılan bayramlaşmaya, Kdz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan´ın Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı Adem Öztürk, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker, Av. Saffet Bozkurt, İşadamı İrfan Yazıcıoğlu, İbrahim Sezer, Ali Toprak, Anadolu Hastanesi Müdürü Kaya Karatepe, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser&[#]8217;in yanı sıra, il genel ve belediye meclis üyeleri bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, halkın iyi bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, Kurban Bayramı´nın da amacına uygun kutlanmasının önemine değindi. Çay Bayram süresince herkesin ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yapmasını umuyoruz.  Büyüklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret etmeliyiz. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Tatsızlıkları bir tarafa bırakalım dedi.

Belediye Başkanı Posbıyık ise, herkese birlik ve beraberlik çağrısında bularak, Kurban Bayramı´nın bölgeye yakışır bir şekilde geçirilmesini diledi.a

ERDOĞAN İLE CANDAN BAYRAMLAŞMADI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Ercan Candan&[#]8217;ın tokalaşmaması dikktalerden kaçmadı.

Erdoğan protokol sırasında bulunan Candan&[#]8217;ın diğer protokol üyeleri ile tokalaşırken birbirlerini görmezden geldi.

Her ikisi de tokalaşma esnasında karşı karşıya gelmemeleri ve kafalarını farklı yönlere çevirmeleri bayramlaşma törenine damgasını vurdu.


GÜNDEM GAZETESİNE YOĞUN İLGİ

Kdz  Ereğli Gündem Gazetesi&[#]8217;nin Arife Günü yayımlanan sayısı da salonda bulunan masaların tamamının üzerinde yer alması, Ereğli protokolünün ve vatandaşların  ilgi odağı oldu. 8 sayfa yayımlanan gazete, gerek içerik, gerekse gündeme ilişkin değindiği konular ile tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ilgiyle okundu.

ALAPLI&[#]8217;DA BAYRAMLAŞMA

Alaplı ilçesinde de bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl ilk kez Kaymakamlık binasında düzenlenen bayramlaşmada önemli mesajlar verildi.

Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Kdz. Ereğli ilçe Jandarma Komutanı ve aynı zamanda Alaplı ilçe Jandarma Komutanı Vekili Engin Özkul, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, &[#]8220;Bayram aslında bir tür huzurdur. Bayram aslında ailelerin kendi çocuklarını, kendi akrabalarını ve kendi nesillerini beklediği bir ortamdır. Dolayısıyla burada benim mesajım gençlerimize olacak çünkü bayram büyükler için bir özlemdir. Bayram bir tatil değil, bayram akrabayı ve aileleri ziyarettir. Bayramın ikinci ayağı ise fakiri düşmüşü kollamak ve gözetmektir. Ben bu vesile hepinizin kurban bayramını kutluyorum&[#]8221; dedi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da Kurban Bayramının ilçedeki birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine vesile olmasını dilediğini belirterek, şöyle konuştu: &[#]8220;Allah bize hep günler vaz etmiş, bayramlar vaz etmiş toplu olun, Cumalar vaz etmiş bir araya gelin Cuma günlerinde bir araya gelin diye, 5 vakit namazı cemaatle kılmayı söylemiş, giden yol hep birlik olma ve beraber olmamız yönünde ama bu sadece beden ve cismen değil de gerçek mana da bir toplumun fertleri olarak aynı düşünceye aynı bulunduğumuz yerin gelişmesine katkıda bulunmak adına aynı fikri paylaşma üzere bir araya gelmemiz gerekiyor. Birliğin gücün ve dayanışmanın yolu bir olmaktan geçiyor. Ben bu bayramında hepimizin birliğine Alaplı için güzel günler ve çalışmak adına bir araya gelmesine vesile olmasını diliyor hepinizin bayramını kutluyorum&[#]8221;
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da,&[#]8220;Alaplı&[#]8217;da daha önce Çay Bahçesinde alışık olduğumuz düzenli bir bayramlaşma programı oluyordu. Bu sene Kaymakamımız Yıldıray Malğaç&[#]8217;ın önderliğinde Hükümet binasının önünde yapılması planlandı. Gayet güzel ve tertipli bir tören oldu. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi göreve başladığından bu yana Alaplı&[#]8217;da en içten ve çok ciddi bir şekilde mesaisini harcayarak ilçemize hizmet etmeye çalışıyor. Yine Alaplı bugün her zaman her bayramda olduğu gibi birlik ve beraberliğini ortaya koydu. Hep beraber burada toplandık. Kurban Bayramını güzel bir şekilde kutluyoruz. Bu vesile Kurban Bayramının ülkemize, İslam alemine, Zonguldak ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Bayramlaşma programı kapsamında protokol üyeleri daha sonra Alaplı ilçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
88 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI