Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

HİÇBİR İHALEYE GİRMEDİM

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Oda başkanı olarak hiçbir ihaleye şoför esnafının mağdur olmaması için girmediğini bildirdi.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Civelek, pek çok konuda girişimde bulunduklarını belirterek, her meslek grubuna eşit mesafede olduklarını kaydetti.

 Şoför esnafını zarara uğratacak hiçbir iş yapmadıklarına da dikkat çeken Civelek şu görüşlere yer verdi:

 &[#]8220;Oda olarak Kışla Mahallesi&[#]8217;nde bulunan Nakliyeci, Çekici ve Kamyoncu Esnafı ile ilgili (K-1 ve K-2) Yetki Belgeleri konusunda, kantarın konulması, kantarın Akçakoca İlçesi&[#]8217;ne gidiş ve gelişe taşınması için birçok girişimlerde bulunduk.
   Konu ile ilgili kooperatif başkanları ile toplantı yapıldı. Ereğli&[#]8217;mizde bulunan kamyoncu esnafı bu toplantıya katılmadıkları halde, kamyoncu esnafının sorunlarını gidermek amacı ile bir komisyon kuruldu. 19 Nolu Kamyoncular Kooperatifi Odamıza hiçbir bilgi verilmeden satıldı. Oysa biz Odamız ile ilgili gayrimenkul, taşıt alım satımlarında üst kuruluşumuz olan Zonguldak Esnaf Odaları Birliği&[#]8217;nden yazılı izin almaktayız.&[#]8221;
&[#]8220;HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ&[#]8221;
&[#]8220;Şoförler Odası olarak temsil ettiğimiz taksici, halk otobüsçü, servis işletmecisi, köy minibüs ve otobüsçüleri, nakliyatçılar, kamyoncular, kamyonetçiler ve oto alım-satım işletmecilerinin bize ilettiği dertlerini ve şikayetlerini kanunların elverdiği ölçüde çözmeye çalışıyoruz.
Biz her meslek gurubuna eşit mesafedeyiz. Oda başkanı olarak hiçbir ihaleye şoför esnafı mağdur olmasın diye girmedim. Şoför esnafını zarara uğratacak hiçbir iş yapmadım. Bazı insanlar araştırma yaparsa kamyoncu esnafının ve şoförlerin işine kimin sekte vurduğunu kolayca öğrenebilir.
 Temsil ettiğimiz üyelerimizin bankalardan kolayca kredi alabilmeleri için, bankalarda üst düzey yöneticilerle temaslar sağlanmıştır. Üyelerimiz bunları çok iyi bilmektedirler. Takdir edersiniz ki Oda Başkanı olarak sadece Şoförler Odası&[#]8217;ndan aldığım maaşla geçimimi sağlamam mümkün olmuyor. Mesai saatleri dışında kendi iş yerimde bulunmaktayım. Bütün üyelerimizin düğünlerinde, cenazelerinde kısacası iyi gününde ve kötü gününde hep yanlarında oldum. Sorunları olan bütün üyelerimi Odamıza bekliyorum. Ayrıca Oda kanalı ile yapılamayacak işleri varsa şahısla veya bir heyet ile nereye gidilmesi gerekiyorsa ben her zaman gitmeye hazırım. Bütün üyelerime kazasız ve belasız bol kazançlar diliyorum.&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
86 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
129 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
590 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
550 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1492 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI