Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖZTÜRK BEKLEMEDE, AK PARTİ´DE DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR

gundemeregli.com-AK Parti Ereğli ilçe teşkilatının 22 Ocak tarihinden bu yana kördüğüme dönen genel kurulunda düğümün iki hafta içersinde çözülmesi bekleniyor.

AK Parti&[#]8217;nin Ereğli ilçe Başkanı Av. Adem Öztürk, atama yöntemi ile göreve geldiğini belirterek, genel merkezin vereceği her türlü karara saygılı olduğunu belirtti.

Partinin ertelenen genel kurulunun Partinin ilgili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) vereceği karar ile nihai neticeye kavuşacağına işaret eden Öztürk,  2011 Haziran&[#]8217;ında yapılan seçimlerde Ereğli olarak iyi bir sınav verdiklerine dikkat çekti. Parti organları tarafından yapılacak olan istişareler sonucu kongre ya da atama yapılacağının altını çizen Öztürk, partinin vereceği her türlü karara saygılı olacaklarına işaret etti.

Parti de dava adamı olduğunu Kendi çıkarları ve menfaatleri için bu koltukta oturmadığını belirten Öztürk şu görüşlere yer verdi: Genel&[#]8200;Merkez&[#]8217;imizin bir çözüm arayışı var.  Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Kızılcahamam kampında sonra kongre ya da atama yapılacak. Daha önce illerin kongresi bittikten sonra yapılamayan ilçelerin kongresini yapmak süreciyle ilgili bir karar verecekti. Bu kez kongresi biten illerden sonra, kongresi bitmeyen ilçelerin kongreleri büyük kongreye kadar hemen yapılsın kararı çıkmıştı. Yalnız olmadı.  Bugünlerde bir karar çıkmasını bekliyoruz.

Muhtemelen genel merkez bu konuyla ilgili sayın milletvekillerimizin de görüşü alınarak ortadaki tabloya bakarak, parti yürütme kurullarımız neticeye varacaklardır. Bu süreç sanıyorum. 10 gün içersinde netleşir.

EREĞLİ&[#]8217;Yİ ALACAĞIZ

Ben Ereğli&[#]8217;de 15 civarında belediye başkan aday adayı olmasını bekliyorum.  Bu konuda da genel merkezimiz bir karar verecek ve seçim sürecine girilecek. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok daha güçlü bir Ereğli teşkilatı ile çalışmalara devam etmekarzusundayım. Şu anda görevime devam ediyorum. Süreci de yakından takip ediyorum&[#]8221;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
100 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
145 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
597 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
808 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
556 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1496 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
907 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
873 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
212 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI