Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

AK PARTİ KURMAYLARI YAZICIOĞLU´NDA BULUŞTU

Akşam çaylarını Yazıcıoğlu´nda içen AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine ÇİFT ve partililer güncel siyaset ve bölgesel konularda görüş alış verişinde bulundular.

gundemeregli.com- AK Parti  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine ÇİFT, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Av.Adem ÖZTÜRK, Gülüç Belediye Başkanı Aydın GÜNGÖR, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir ÇOLAK ve bazı partililerle Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan YAZICIOĞLU ile aynı Grubun Yönetim Kurulu Üyesi İlhan YAZICIOĞLU&[#]8217;nu ziyaret etti.

Dün akşam çaylarını Yazıcıoğlu&[#]8217;nda içen AK Parti  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine ÇİFT ve partililer güncel siyaset ve bölgesel konularda görüş alış verişinde bulundular.

Buluşmayı fotoğraflamak isteyen gazeteci Ali Suat ESER, &[#]8220;Ben bu anlamlı kareyi fotoğraflamak istiyorum&[#]8221; deyince &[#]8220;Duayen olarak fotoğrafımızı çekmenizden mutluluk duyarız.&[#]8221; diyerek, şöyle sıralandılar:

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan YAZICIOĞLU, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Av.Adem ÖZTÜRK, Gülüç Belediye Başkanı Aydın GÜNGÖR, işadamı Fatih ÇAKIR, AK Parti  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine ÇİFT, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir ÇOLAK ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan YAZICIOĞLU. (Haber-Foto: Ali Suat ESER)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
128 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
184 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
572 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1522 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI