Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

FESTİVAL 25 KASIM´DA

gundemeregli.com- Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yıl Hamsi festivalin 25 Kasım tarihinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Posbıyık, Kdz Ereğli Atatürk Kültür Merkezi nikah salonunda yapılan toplantıda oda ve dernek başkanlarının görüş ve önerilerini aldı.

Posbıyık burada yaptığı konuşmada Hamsi festivalinde Volkan Konak&[#]8217;ın sahne alacağına dikkat çekerek, çeşitli bilgiler verdi.

Posbıyık, balıkçılarla ile yapılan toplantı sonucu festival tarihinin 25 Kasım olarak belirlendiğini ve konser için Volkan Konak ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Posbıyık ayrıca bu yıl mangalların sahil bandına yerleştirileceğini ve Volkan Konak&[#]8217;ın ana sahnede konser vereceğini belirtti.

POSBIYIK TEŞEKKÜR ETTİ.

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Öncelikle, sizlere ve sizin şahsınızda Ereğli halkına Cumhuriyet Yürüyüşü için gösterilen yoğun ilgi ve davranıştan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ereğli`yi ayağa kaldırdınız, Ereğli`de inanılmaz bir ortam yarattınız, bu samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Hamsi Festivali`nin zamanlaması için genellikle balıkçılarla görüşüyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Geçen yıl aralıkta yaptık ve biraz balık sıkıntısı çektik. Bu sene bize ilk 18 Kasım tarihi verildi ama o tarihte değişti. 25 Kasım`da festivali yapmaya karar verdik. dedi.

ÖĞRETMENLERE YEMEK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, etkinliklerde önceki yıllarda uygulanan programlardan da yararlanacağını ama farklılık yaratma çabası içinde olduklarını dile getirdi. Posbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile Ereğli&[#]8217;deki öğretmenlere yemek vermeyi düşünüyoruz. diye konuştu.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
171 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI