Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BESMELE ÇEKEN BARDAK İLGİ GÖRÜYOR

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesinde satışa çıkarılan Kur´an-ı Kerim okuyan kalem, besmele çeken bardak ve 5 vakit ezan okuyan saatler büyük ilgi görüyor.
Alaplı&[#]8217;da kırtasiyecilik üzerine faaliyet gösteren Mehmet Yalçın, ilçede satışa çıkardıkları Kur´an-ı Kerim okuyan kalem, besmele çeken bardak ve 5 vakit ezan okuyan saatlerin büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Kur&[#]8217;an okuyan kaleme İlçede özellikle Kur&[#]8217;an öğrenmek isteyen vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Yalçın,&[#]8221; Kur´an-ı Kerim okuyan kalem Kur&[#]8217;an okumayı öğrenmek isteyen vatandaşlarımız için çok faydalı bir ürün, Kur´an okuyan kalem ile ayetlerin üzerine dokundurarak Kur´an-ı Kerimi onuyor. Ayrıca Türkçe anlamını da dinleyebiliyorsunuz. Kullanımı ise çok kolay yapacağınız kalemi ayetlerin üzerine dokundurmak, özellikle ilçemizde Kur&[#]8217;an okumak isteyen vatandaşlarımız bizlere gelerek bu kalemi alıyorlar. Bunu yanı sıra besmele ve elhamdülillah diye bardaklarımıza da önemli oranda bir talep var. Çocuklarına besmele ve elhamdülillah demeyi alıştırmak isteyen vatandaşlarımız da bu bardağa çok büyük ilgi gösteriyor. Bu bardak sayesinde vatandaşlarımız Bismillah ve Elhamdulillah deme alışkanlığı kazanıyor. Bu bardak kesinlikle, Bismillah ve Elhamdulillah demeyi unutturmaz. Ayrıca 5 vakit ezan okuyan saatlerimize de yoğun talep var&[#]8221; dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
890 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
928 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
887 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI