Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

MAHALLE OLDU

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesine bağlanmak için Aydınyayla Köyü Çökele Mahallesinde referandum yapıldı.
Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla Köyü Çökele Mahallesinin Gümeli beldesine bağlanması için yapılan referandumda 26 evet oyuna karşılık 14 hayır oyu çıktı. Çökele Mahallesi alınan bu sonuçlarla Gümeli beldesine bağlı Erenköy Mahallesine katılmış oldu.
Büyükşehir, bütün şehir yasası kapsamında yeterli nüfusa sahip olmadıkları gerekçesiyle Zonguldak ilinde yedi belde belediyesi kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, halk oylamasına katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Referandumun beldeye hayırlı olmasını dileyen Saydam, &[#]8220;Öncelikle belediyemizin kapanmaması için çaba sarf eden başta Çökele Mahallesindeki tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler aynı tavanın balığı misaliyiz. Onlar da bizim canımız, kanımızdır. Çökele Mahallesindeki tüm vatandaşlarımız üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdiler. Belde belediyemiz yeni yasa kapsamında düşme tehlikesi ile karşı karşıyaydı. Belediyemize bu günkü halk oylaması ile katılan Çökele Mahallesi sakinleri büyük duyarlılık gösterdiler. Olumlu veya olumsuz oy veren tüm vatandaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Gümeli Beldesi Belediye Başkanı olarak başta Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Aydınyayla Köyü Muhtarı Musa Şen&[#]8217;e ve tüm yetkililere ayrı ayrı desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah belde belediyemiz bu katılımlardan sonra düşmeyecektir&[#]8221; dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
157 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
240 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
682 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
856 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
913 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
593 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1541 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
949 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
903 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
233 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI