Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Başkan Ay taşıyıcı esnafını ziyaret etti

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay; Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, nakliyecilerin sorunlarını dinledi.Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, hafta sonu ziyaretlerinden birisini de Düzce Kamyon ve Tır...

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay; Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, nakliyecilerin sorunlarını dinledi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, hafta sonu ziyaretlerinden birisini de Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine yaptı. Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette kooperatif binasında nakliyecilerle çay içen Belediye Başkanı Dursun Ay, nakliyecilerin sorunlarını dinledi. Ziyaret sonunda açıklama yapan Başkan Ay, “Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ve esnafımızı ziyaret ettik. Çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın başkana ve esnafımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kooperatif üyeleri ise Düzce’nin bitmeyen yarası olan trafik sorununu Başkan Ay’a ileterek yardım istediler. Ayrıca Düzce’nin otoban bağlantılarının kapalı olması ve kamyon ve Tır sürücülerinin Otobandan Düzce’ye girememeleri de büyük sorun olarak Başkan Ay’a ilettikleri öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI