Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TALİH KUŞU OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM

gundemeregli.com- Milli Piyango İdaresi´nin 9 Kasım çekilişi, Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde gerçekleştirildi. Büyük ikramiyenin sahibinin belirlenirken, şanslı çeyrek biletlerin ise Ankara ve İstanbul´da satıldığı öğrenildi.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Spor Salonu´nda gerçekleştirilen çekilişe Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, belde belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, siyasi parti ilçe başkanları BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, öğretim görevlileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Büyük ikramiye çekilişini butona basarak gerçekleştiren Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ikramiyenin Alaplı&[#]8217;ya çıkmasını diledi. Çekilişte büyük ikramiye 556882 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Çeyrek biiletlerden 2´sinin İstanbul , diğer ikisinin de Ankara´da satıldığı belirtildi.
İkramiye çekilişinin ardından konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, &[#]8220;Bu organizasyonun ilçede gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum&[#]8221; dedi. Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu da konuşmasında &[#]8220;Milli Piyango İdaresi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 9 Kasım çekilişinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Milli Piyango İdaresi yılda 20-25 adet çekilişi ilçelerde ve Ankara&[#]8217;da yapıyor. Türkiye genelinde 892 ilçe var. Tüm ilçelerin de bu çekilişe taliplisi olduğunu düşünürsek, bizim ilçemizde yapılmasını talih kuşu olarak değerlendiriyorum. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Konuşmaların ardından Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer ve emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi. Büyük ikramiye çekilişinin ardından Milli Piyango İdaresi´nin Alaplı&[#]8217;ya özel hediyesi olan 5 adet televizyon yine yapılan çekilişle belirlenerek sahiplerine teslim edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
124 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
175 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
624 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
825 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
883 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
566 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI