Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇEYREK YÜZYILA DOĞRU...GÜNDEM 24 YAŞINDA

gundemeregli.com-Takvimler 13 Kasım 1989 yılını gösterdiğinde, dile kolay, 27 yıl öğretmenlik görevinden emekli olduktan sonra öğretmen okullarından aldığı bilgi ve birikimle en büyük hayalini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşayan Ali Osman Eser, beraberinde Gazetecilik ve Halka İlişkiler Fakültesi mezunu oğlu Ali Suat Eser ile o dönem tipo baskıda entertip olarak ilk gazetesini eline almanın hazını yaşıyordu.

Eser ailesinin o gün hayatının en önemli anlarından biriydi.

Bugünlerde bölgenin sayılı gazetelerinden biri olan Gündem&[#]8217;in ilk temel taşı o süreçte atılmıştı.

Karadeniz Ereğli Gündem Gazetesi&[#]8217;nin Ali Osman Eser ile yaktığı aydınlatma meşalesini Eser ailesi elinden hiç bırakmadı.

Haliyle Ali Suat Eser ile Yücel Eser&[#]8217;in babaları ile birlikte yaktıkları bu meşaleyi, Çetin Eser ile birlikte taşımanın hazını yaşıyorlardı.

İşte o meşale 24 yıldır yanmaya devam ediyor. 

Alaplı ve Ereğli ilçelerinde günlük olarak yayın yapan Gündem Gazetesi, Zonguldak&[#]8217;ta da geniş dağıtım ağına sahip vasıflı bir gazete olmanın tarif edilmez gücüyle Atatürk&[#]8217;ün yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sigorta ve vergi borcu bulunmayan ender basın kuruluşları arasında yer alan Gündem, bölgenin sesi soluğu olma amacıyla kısıtlı imkanlara karşın önemli mücadeleler veriyor.

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, 24. yılı kutlamanın çeyrek asra bir adım kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek,  Mütevazı kutlama kabulünü Salı günü gazetenin Ereğli MİGROS karşısında bulunan Merkez büro ofisinde gerçekleştireceğine dikkat çekti.

Eser, Gündem Gazetesi olarak Ereğli ve Alaplı&[#]8217;da kesintisiz olarak 23 yıldır hizmet verdiklerini kaydederek şu görülere yer verdi:

&[#]8220;Bugün 24. yılımızdan ilk günümüzü alarak yılda da halkın ve hakkın sesi olma gayretimizi sürdüreceğiz. 23 yılı dolu-dolu geride bırakmak ve 24. yayın yılına adım atmak gerçekten gurur verici.

Gazetesi&[#]8217;ne ilk günden bu güne emek veren onlarca, yirmilerce, ellilerce isme, beynine, yüreğe ve kaleme teşekkürler ediyoruz. Gazetemiz Kurucusu Ali Osman Eser&[#]8217;in önderliğinde yayın hayatına başlayan gazetemiz, Yine Ali Suat Eser önderliğinde yayın hayatını sürdürüp bugünlere geldi. Yayın ve Hukuk Danışmanımız Yücel Eser&[#]8217;in görev ve sorumluluk bilinci ise bir başka. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören, kadromuza katıldıkları günden bu yana büyük güç katan Şaban Atalay, Aysun Akkaya, Nermin Akkaya, Hediye Eser, Aydın Ayhan Hüseyin Çolpan gibi gazeteye emek veren  diğer isimleri unutmamız mümkün değil. Geniş köşe yazarı kadrosu, tarafsız ve sorumlu yayın anlayışıyla her daim aranılan ve beğenilen gazete olma özelliğini sürdüren gazeteniz Gündem, yine okurlarından, kamuoyundan, bölge halkından aldığı güç ve destekle yoluna devam edecek. Ekip çalışması ve takım ruhuyla, her yeni doğan günde adeta yeniden doğan Gündem, güçlü ve etkin kadrosu ve köşe yazarlarıyla yine yerel gündemi sizlere gazete olarak, internet sitesi olarak ulaştıracak, her daim sesiniz ve sözcünüz olacaktır.

Bize manen ve madden destek olan tüm yüreklere ve kimliklere teşekkürler ediyoruz. Ulu Önder Atatürk&[#]8217;ün laik Cumhuriyet anlayışı, anlayışımız, yolumuz, rehberimiz ve ışığımız olacak ve içimizdeki millet, vatan, bayrak ve Atatürk sevgisi sonsuza dek yaşayacaktır. &[#]8221;

 

 

Yorumlar

Ali Ceylan 11 Yıl Önce

Nice yıllara...

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
180 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
635 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
889 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1520 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
927 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
886 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI