Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÇAYCUMA´DA İNCELEMELERDE BULUNDU

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, önce Çaycuma&[#]8217;da yeni yapılan köprüyü ardından, Filyos beldesine geçerek vadiyi inceledi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Zonguldak İl Merkezinde yaptığı bir dizi ziyaretlerin ardından Çaycuma&[#]8217;da yapımı devam eden köprüyü inceledi. Bakan Yardımcısı Baş&[#]8217;a Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Ak parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ak Parti ilçe Başkanı Bümyamin Bostancı, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ve Filyos Belediye Başkanı İsmail Terzi eşlik etti.
Çaycuma&[#]8217;da 15 kişinin yaşamını yitirdiği köprü faciasının ardından çöken köprünün yerine yapımı devam eden yeni köprüde incelemede bulunan Bakan Yardımcısı Baş, &[#]8220;Bugün Zonguldak bölgesinde yapmış olduğumuz çalışmaları denetlemeye geldik. Buradan da geçerken özellikle buraya kadar gelmişken bu elim kaza yaşanmış olduğu bölgeyi görmeden gidemezdik. Buradaki çalışmayı yerinde görmek için buraya geldik. Arkadaşlarımız ciddi manada güzel bir çalışma yürüttüklerini gördük. Başarılar diliyorum. İnşallah en kısa süre de bu ikinci köprü tamamlanmak suretiyle bundan sonra böyle şeylerde yaşamayız. Bu bir afettir ve afet sonucu olmuş bir olaydır. Ama tedbir almak her zaman gereklidir ve bundan sonra da inşallah böyle bir afet yaşamayız.&[#]8221;dedi. Bakan Yardımcısı Baş, Filyos beldesine geçerek Filyos vadisini ve beldedeki balıkçı barınağını inceledi, buradaki incelemelere Saltukova Belde Başkanı Adil Düzlü de katıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
94 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
138 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
592 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
802 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
866 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
551 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1493 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
902 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
871 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
210 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI