Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GÜNDEM´E ZİYARETLER AKIN AKIN

gundemeregli.com- 

 

Gündem&[#]8217;in 24.  yıl coşkunuza ortak oldular

Gazetemizin 24. Kuruluş yıldönümü coşkusu bu yılda ayrı bir heyecanla kutlanmaya devam ediyor. Gazetemizin kuruluşu sebebiyle kumu kurum ve kuruluşları ile okuyucularımızdan kutlama ziyaretleri ve mesajları yoğun bir şekilde geldi.

13 Kasım 1989 yılında yanan Gündem meşalesi altında toplanan tüm okuyucularımız başta Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve çalışanlarımızın bu coşkusuna ortak oldu.

İşte kuruluş yıldönümü mutluluğumuza ortak olanlar

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Pof. Dr. Ercan Candan, İlkeli, tarafsız ve objektif habercilik denilince akla gelen basın kuruluşlarından birinin Gündem olduğunu belirterek,  &[#]8220;Bölgemizin köklü kuruluşlarından olan Gündem Gazetesi&[#]8217;nin 24. kuruluş yıldönümü en içten duygularımla kutluyorum. İlkeli, tarafsız ve objektif habercilik anlayışınızdan ötürü başta şahsınızı ve tüm çalışma ekibinizi tebrik eder, başarılarınızın devamını diler selam ve saygılar sunarım.&[#]8221; dedi.

POSBIYIK 24.YILIMIZI KUTLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Gazetemizin 24.yılını kutladı.

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser &[#]8216;e gönderdiği kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Bölgemizin önemli yayın kuruluşları arasında yer alan Gündem Gazetesi&[#]8217;nin 24.yayın yılını en içten duygularımla kutluyorum. Günlük Gazetesi ve İnternet üzerinden yayın yapan Haber Portalı ile başarılı çalışmalara imza atan ve sürekli kendini yenileyen Gündem Gazetesini bu güne kadar bölge sorunlarına gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı kutlar, bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılarınızın devamını dilerim&[#]8221; dedi.

ERDEMİR&[#]8217;DE UNUTMADI

ERDEMİR Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü&[#]8217;nden Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser&[#]8217;e gönderilen kutlama mesajında, gazetenin objektif yayın politikasında dikkat çekilerek, &[#]8220;Bölgemiz gazetelerinden Gündem Gazetesi&[#]8217;nin kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz. Saygılarımızla&[#]8221; denildi.

AYNI ÇİZGİDE DEVAM EDİN   

Kdz. Ereğli Belediyesi eski Başkanı Murat Sesli&[#]8217;de gazetemizin kuruluş yıldönümüne gerçekleştirdiği ziyaret ederek ortak oldu. Sesli Gündem&[#]8217;in bölgenin önemli yayın organlarından biri olduğunu belirterek,  çalışmalarımızda başarılar diledi.

Sesli, &[#]8220;Gündem objektif yayın politikasından taviz vermeyen güçlü yayın organlarının başında geliyor.  Bu yayın organını ziyaret etmekten ötürü çok mutluyum. Size çıktığınız bu yolda aynı çizgiden devam etmenizi diliyorum.&[#]8221; dedi.

EN KÖKLÜ GAZETE

Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, gazetemizin 24. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada,  gazetenin bölgenin en köklü yayın organlarından biri olduğunu belirterek,  &[#]8220;Sizleri yeni yayın yılınızdan ötürü kutluyorum.  Gerçekleri bulup bozmadan abartmadan kamuoyuna sunan gazetelerin başında geliyor. Objektif yayın politikanızdan ötürü sizleri kutlar. Yayın hayatınızdaki başarıların devamını dilerim&[#]8221;  dedi.

Yazıcıoğlu ayrıca gazetemize gönderdiği çiçekle de kuruluş coşkumuza ortak oldu.

CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUZ

MÜSİD Kdz. Ereğli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı, Gündem Gazetesi&[#]8217;nin başarılı çalışmalara imza atacağınıza can-ı gönülden inandığını bildirdi.

Yazıcı şahsı, Yönetim Kurulu, Dernek üyeleri ve Şube Personeli adına gönderdiği kutlama mesajında, Bölgenin güzide gazetelerinden olan Gündem Gazetesi&[#]8217;nin 24. yayın yıldönümünü kutladığını belirterek, şu görüşlere yer verdi:

 &[#]8220;Bölgemizde meydana gelen olayları kamuoyuna yansıtılması noktasında göstermekte olduğunuz objektif yayın anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ederken, daha nice uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atacağınıza can-ı gönülden inandığımızı da belirtmek isterim. Gazetenizin kurucusu merhum babanız Ali Osman Eser&[#]8217;i de rahmetle anar, başta siz ve ağabeyiniz Ali Suat Eser olmak üzere gazetenizin baskısından bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınıza 24. kuruluş yıldönümlerini kutlarız&[#]8221;

 

İLÇEDEKİ YERİ TARTIŞILMAZ

 

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu,  Gündem Gazetesi&[#]8217;nin ilçedeki yerinin tartışılamayacağını belirtti. 

Beraberinde eski Foto Yıldız&[#]8217;ın sahibi Tuğrul Yıldız, Yazıcıoğlu Gündem Gazetesi&[#]8217;nin merkezine gelerek burada Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile görüştü.

Yazıcıoğlu burada yaptığı konuşmasında Gündem&[#]8217;in 24. Kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirterek, &[#]8220;Gündem Gazetesi Resmi ilan alan gazetelerimiz arasında yer alıyor.  Sizler objektif yayın politikanızı sürdürüyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum. Kuruluş yıldönümlerini de kutlamaya da devam edeceğiz. Gündem&[#]8217;e nice yıllar diliyorum.&[#]8221;

 

GÜNDEM AİLEMİZ GİBİ

19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Gündem&[#]8217;in objektiflinin tartışılamayacağını bildirdi.

Gazetemizi Gündem&[#]8217;i arayarak İmtiyaz Sahibimiz Çetin Eser ile görüşen Uzun, Biz Gündem&[#]8217;i aile gazetemiz olarak görüyoruz. En çok taktir ettiğimiz objektif gazetelerimizden biri. Bu gazetenin yarım asra dayanan geçmişi ile bizlere kattığı bilgi ve birikim bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor.&[#]8221;

 

 

GÜNDEM&[#]8217;İN BENDE YERİ AYRI

Gündem Gazetesi&[#]8217;nden emekli olan ilk gazeteci olan Önder Gazetesi Köşe Yazarı Eyüp Bektaş&[#]8217;da gazetemiz merkezine gelerek kuruluş coşkumuza ortak oldu.

Bektaş, Gündem&[#]8217;de çalışmanın ayrıcalığından bahsederken, çalıştığı yıllardaki anılarını tazeledi.

Gündem&[#]8217;in 24. Kuruluş yıldönümünün her yer yıl ayrı bir heyecan ile kutlandığını ifade eden Bektaş çalışmalarımızda da başarılar diledi.

 

GÜNDEM OBJEKTİF

Kdz. Ereğli&[#]8217;de Belediye Başkan adayları arasında ismi geçen Şehir Plancısı ve Önder Gazetesi Köşe Yazarı Kamuran Ayyıldız, Gündem&[#]8217;in 24. Kuruluş yıldönümü sebebiyle gazetemizi ziyaret etti.

Ayyıldız, ilçenin köklü gazetelerinden biri olan Gündem&[#]8217;in objektif yayın politikasından bahsederek, &[#]8220;nice yıllara&[#]8221; temennisinde bulundu.

 

HAŞIL PASTASI İLE GELDİ

İhlas Haber Ajansı ve Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hasan Haşıl&[#]8217;da getirdiği pasta ise sürpriz yaptı.

Haşıl&[#]8217;ın gazete bürosuna getirdiği pasta, gazete personeli ile birlikte kesilerek, kuruluş heyecanı tavan yaptı.

 

HAKIN BİLGİSİ OLUYOR

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Spor Kulübü Başkanı Uzman Doktor Recep Erdoğan&[#]8217;da &[#]8220;yaptığınız işi taktir ediyoruz. Önemli çalışmalar yapıyoruz&[#]8221; dedi.

Erdoğan yayımladığı mesajında &[#]8220;Toplumsal olaylardan halkın sizin sayesinde bilgisi oluyor. Yine Sizler sayesinde herkes düşüncelerini bir takım kitlere ulaştırabiliyorlar. Yaptığınız işini taktir ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.&[#]8221; dedi.

 

HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKSUN

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Likoğlu, Gündem&[#]8217;in günlük yayın yapan gazeteler arasında iyi bir duruş gösterdiğini ifade etti.

41 yıldır Ereğli&[#]8217;de yaşadığına dikkat çeken Likoğlu,&[#]8221; Ereğli&[#]8217;de ciddi bir ekonomik sorun var. Bu sorunun aşılması için herkesin taşın altına elini koymasını gerektiğini ve basınında bu konuda önemli bir görevi üstlendiğini belirtti.

 

ÖNEMLİYAYIN KURULUŞU

Ereğli Belediyesi Basın Danışmanları Serkan Aydemir ile  Altan Akçakese&[#]8217;de gönderdikleri mesajlarında &[#]8220;Kentimizin önemli yayın kuruluşları arasında yer alan  Gündem Gazetesi&[#]8217;nin 24. Yayın yılını en içten duygularımızla kutluyoruz.&[#]8221; dediler.

 

 

 

BEKTAŞ&[#]8217;DA GAZETEMİZDEYDİ

Önder Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş&[#]8217;da beraberinde Önder Gazetesi Sayfa Editörü Derya Tetik ile birlikte gazetemize gelerek, kuruluş etkinliklerimize ortak oldu.

 

Öte yandan Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Can Medya Grubu eski Sahibi Ali Ceylan&[#]8217;da kuruluşumuzu kutladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ali Suat ESER 11 Yıl Önce

“Yeni yayın yaşı kutlamaları haberini gururla okudum. Kutlayan herkese teşekkür etme hakkımın olduğuna inanıyorum.
Griple mücadelede evde geçen 7 günün ardından dün ilk kez (12 Kasım) evden çıktım ve Gündem´in yayına hazırlandığı ilk günkü heyecanla gazete tesisine gitim. Film şeridi gibi anımsadım geçen yılları. Başarılar kardeşime ve ekibine...
Bu arada MÜSİAD Şube Başkanı Faruk Yazıcı´ya ayrıca bir teşekkür ediyorum. Vefa duygusunun güzel örneğini gösterip, gazetenin kurucu sahibi rahmetli babam Ali Osman Eser´i ve beni de unutmamış mesajında...
Tüm Gündem okurlarına, Gündem dostlarına ve Gündem’de bu güne değin geçen arkadaşlarıma selam olsun...”

Ali Ceylan 11 Yıl Önce

Sevgili Ali Suat Eser dostum...Önce sana sağlık ve uzun ömürler diliyor sonrada senin eserin GÜNDEM´e...Dün gibi hatırlıyorum... Yıl 1989 idi.. Alaplı´da mütevazi tipo matbaa tesisini sana devir edişimizin üzerinden 24 yıl geçmiş... Bu günümüzde neredeyse bir ömür demektir..
Kutluyorum tüm emeği geçenleri... Sel gider kum kalır... Her şey gider ama sağlam dostluklar kalır... Bir gün bir çay sohbetinde eskiyi yad etmek dileği ile.....

mehmet ateş 11 Yıl Önce

YAYIN HAYATINIZI KUTLAR
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

BABACAN1717

www.babacan17.tr.gg
www.gezginbabacan.tr.gg
www.babacan1717şiirleri.tr.gg
www.caninsesikanali.tr.gg
www.karlidagli17.tr.gg
www.canakkale17babacan17.tr.gg
SAĞLIKLAR DİLEĞİYLE

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1519 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
926 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
885 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
220 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI