Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

TEKERLEKLİ SANDALYE VE GİYİM YARDIMI

gundemeregli.com- Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Engel Tanımayan Engelliler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve engellilere yönelik giyim ve tekerlekli sandalye yardımlarının sürdüğü belirtildi.
Kdz Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ve engellilere yönelik giyim ve tekerlekli sandalye yardımlarının devam ettiğini söyledi.
Giyim yardımlarında sınır tanımadıklarını ve kendilerine bu konuda büyük destek verildiğini belirten Yavuz,&[#]8221; Engel tanımayan Engelliler Derneği olarak 8 aydan beri faaliyet gösteriyoruz. Bu süre içinde engellilerimize birçok faaliyette bulunduk. Geçen Ramazan ayında ve Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelerimize ve engellilerimize yönelik giyim yardımında bulunduk. Giyim yardımında sınır tanımıyoruz. Bu konuda sağ olsunlar kurum, kuruluş, iş adamlarımız ve esnaflarımızdan büyük destek görüyoruz. Şu anda yardımlarımız devam ediyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimize tekerlekli sandalye veriyoruz&[#]8221; dedi.

Köy okullarında da ihtiyaç sahibi öğrencilere de giyim yardımında bulunduklarını belirten Yavuz,&[#]8221; Dernek olarak sadece ilçe merkezindeki ihtiyaç sahiplerine değil köylerimizdeki yardıma muhtaç öğrencilerimize de giyim yardımında bulunuyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Dernek olarak başlattıkları ihtiyaç sahibi engellilere yönelik akülü tekerlekli sandalye kampanyası ile ilgili bilgiler veren Yavuz, şunları söyledi: &[#]8220; Dernek olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik 30´u akülü olmak üzere toplam 40 tekerlekli sandalye kazandırmak amacıyla başlattığımız kampanyamız devam etmektedir. Kampanyamıza istenilen sayıya ulaşıncaya kadar devam edecektir. Bu konuda hayırsever iş adamlarımızdan, kurum ve kuruluşlarımızdan destek bekliyoruz &[#]8220;

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
368 Kez Görüntülendi.
Şehidin Var Zonguldak: Muhammet Kalaz Şehit Oldu
Genel
170 Kez Görüntülendi.
Yağız Zonguldak Kızılay’da göreve başladı
Genel
162 Kez Görüntülendi.
Kent Lokantası İçin İhale Yapıldı
Genel
86 Kez Görüntülendi.
CHP'Lİ GENÇLERDEN EŞ ZAMANLI AÇIKLAMA
Genel
87 Kez Görüntülendi.
EREĞLİ BELEDİYESİ DERE YATAKLARI VE SULAK ALANLAR İLAÇLANIYOR
Genel
192 Kez Görüntülendi.
AKP Zonguldak bayramlaştı
Genel
303 Kez Görüntülendi.
Belediye Harekete Geçti
Genel
160 Kez Görüntülendi.
Başkan Halil Posbıyık, Halkın Bayramını Kutladı
Genel
135 Kez Görüntülendi.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu Bayramlaştı
Genel
159 Kez Görüntülendi.
CHP Bu Ülkenin Sigortasıdır..