Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GÜNDEM´E SEVGİ SELİ....

gundemeregli.com- 24. yayın yılana girmenin mutluluğunu yaşayan Gündem Gazetesi&[#]8217;ne kuruluş yıldönümünün ikinci gününde de ziyaretler ve kutlama mesajları da aralıksız olarak devam etti.

Ereğli merkez büromuza gelerek, ya da kutlama mesajı göndererek coşkumuza ortak olanlar arasında Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, CHP Ereğli ilçe Başkanı Nuri Tekin Çilek Halk otobüsleri Başkanı Murat Akyüz, Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı gibi isimlerde yer aldı.

Kuruluş coşkumuza ortak olanların tamamı yaptıkları konuşma ve açıklamalarda gazetemizin objektif yayın politikası üzerinde durdu.

MEMNUNİYET VERİCİ

Ereğli Kaymakamı Çay, Gündem Gazetesi&[#]8217;nin ilçenin yerel gazeteleri arasındaki yerinin ayrı olduğunu belirterek, gazetemizin kuruluş yıldönümü sebebiyle başlattığı kitap kampanyasının da memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Ereğli Emniyet Müdürü Koçak ise, Gündem&[#]8217;in ilçede yayın yapan günlük gazeteler arasında tarafsız ve objektif yayın politikasının devam etmesini dileyerek, çalışmalarımızda başarılar diledi.

İLK GÜNDEN BUGÜNE TAKİP EDİYORUM

Mali Müşavir ve Muhasebeci Emrullah Erdoğan&[#]8217;da kuruluşumuzu ziyaret ederek, kutlayanlar arasında yer aldı. Erdoğan, gündemi kuruluş yıldönümünden bu yana yakından takip ettiğini kaydetti. Gündem&[#]8217;i sürekli okumaktan ötürü mutlu olduğunu da ifade eden Erdoğan, &[#]8220;Gündem&[#]8217;in kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Daha nice yıllar hizmet etmeye devam edeceğinize inanıyoruz&[#]8221; dedi.

ÇITA DAHA DA BÜYÜR

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Gündem&[#]8217;in gazete olarak tartışılmaz bir yeri olduğunu belirterek, &[#]8220;Sizleri yapmış olduğunuz objektif tarafsız yayın politikanızdan ötürü taktir ediyorum. Gündem Gazetesi 24.yayın yılında aynı heyecan ve şevk ile devam ederse çıta daha da büyür.&[#]8221; Şeklinde konuştu.

Yeni Haber Gazetesi Haber Müdürü Fedai Kaçar´da gazetemizin 24.yılını kutlayarak sevincimize ortak oldu.
 
Çilek Halk otobüsleri Başkanı Murat Başkanı Murat Akyüz, Gündem&[#]8217;i yıllardır takip ettiğini belirterek, &[#]8220;Gazetenin görevi günlük yaşananları aktarmasıdır. 24. kuruluş yıldönümünüz ile birlikte sizlerle daha içli dışlı olmayı istiyoruz. İkili diyalog halinde hareket ederek, birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyoruz. Sizlere kooperatif olarak imkânlarımız nispetinde destek olmaya devam ediyoruz. Kuruluşunuzu kutluyor bu gazetenin bu noktaya gelmesine emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz&[#]8221; dedi.

Çilek Halk Otobüsleri Denetim Kurulu Başkanı Faruk Deniz&[#]8217;de ziyarete gelenler arasında yer aldı. Deniz kuruluş coşkumuza ortak olarak başarılarımızın devamını diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
173 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI