Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

GERÇEK SEVGİ SELİ BU...24 YAŞIMIZDA YALNIZ BIRAKMADILAR

vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
24. yayın yılında taraflı-tarafsız herkesim tarafından taktir edilen ve unutulmayan Gündem Gazetesine ziyaretler kuruluşumuzun üçüncü gününde de aralıksız olarak devam etti.
Başta Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek, Gazeteci Fikri Kapan, Mehmet Keleş gibi isimler Gündem&[#]8217;in kuruluş etkinliklerinde yer aldı.
Gazetemizin eski Sahibi Ali Suat Eser&[#]8217;de gelen misafirlere Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ile birlikte ev sahipliği yaptı.

POSBIYIK GÜNDEM´DE
Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gündem Gazetesi&[#]8217;nin ilçede yerinin ayrı olduğunu bildirdi.
Posbıyık beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar ile birlikte geldiği gazaetemize kuruluş yıldönümü coşkusuna ortak oldu.
Karşılıklı görüş-alışverişinde geçen görüşmede ilçede yaşanan Öğretmenevi sorunu sık sık gündeme gelirken, sorunun yerel imkanlar ile çözülmesinin zor olduğu noktasında duruldu.
Kendi eşinin de Öğretmen olduğunu ve bu konuda elinden geleni yaptığını hatırlatan Posbıyık, konunun bir çıkmaz içersine sokulduğunu savundu.
Posbıyık, Yeni yayın yılına giren Gündem&[#]8217;in yayın politikasını beğendiğini ve bu yayın çizgisi içersinde politikalarına devam etmesi temennisinde bulunurken, çalışmalarımızda başarılar diledi. 
Posbıyık&[#]8217;ın ziyaretinde Basın Danışmanları Serkan Aydemir ile Altan Akçakese&[#]8217;de hazır bulundu.
&[#]8220;GÜNDEM TEMEL TAŞLARIMIZDAN&[#]8221;
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gündem&[#]8217;in bölge basınının temel taşlarından biri olduğunu bildirdi.
Çimenoğlu gazetemizin Ereğli irtibat merkezine gelerek, Gazetemiz Sahibi Çetin Eser ve gazete personeli ile görüştü.
Çimenoğlu burada yaptığı açıklamada,  Gündem&[#]8217;in 24. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Gündemi yıllardır takip ettiğini açıkladı.
Gündem&[#]8217;in objektif yayın politikasını sürdürmesi temennisinde de bulunan Çimenoğlu, &[#]8220;Gazetelerin ayakta durması zor.  Tabi ki cefakar ve fedakar bir iş yapıyorsunuz. Sizlerin bu zor görevinizde başarılar diliyorum.  Yayın politikanızı istikrarlı bir şekilde devam etmesini diliyorum&[#]8221; dedi.
SALDIRILARA KAMERALI ÇÖZÜM
Yatığı ziyarette öte yandan belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Çimeoğlu,  Alaplı sahilinde ve duble geçiş köprüsü civarında bulunan lambaların sürekli olarak kırıldığını da açıkladı.
Çimenoğlu, &[#]8220;Bu kendini bilmez vatandaşların açtığı zararlar sebebiyle belediye kasasına 15-20 bin TL değerinde maliyet yüklendi. Bu devletin malı,  zarar vermeleri son derece yanlış. Bizde bunun önüne geçmek amacıyla söz konusu bölgeye 7 kamera taktırıyoruz. Bu kameralar ile lambalara ve sahile verilen zararı engellemeyi düşünüyoruz. Bu çalışmayı birkaç gün içersinde tamamlayacağız&[#]8221; dedi.
Çimenoğlu&[#]8217;nun gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zafer Eryiğit, Belediye Basın Danışmanı Tuncay Tokay, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören, Batı Karadeniz Ekonomi Gazetesi Sorumlu Müdürü Şaban Atalay, Gazetemiz Muhabiri Aysun Akkaya&[#]8217;da hazır bulundu.
DÜŞÜNCELERE SES VERİYORLAR
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Gazetemizin 24.yılını kutladı.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Gazetemizin 24.yılını kutlayarak şu görüşlere yer verdi;Ereğli Gündem Gazetesi olarak 24 yıldır başarılı çalışmalarınızla kentin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma da oldukça önemli bir misyonu üstleniyorsunuz. Bölge basınımızın güzide kuruluşlarından Ereğli Gündem Gazetesi´nin  24.kuruluş yıldönümünü kutlar, ilimiz genelinde Sosyal ve Kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle gazeteniz çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.
GÜNDEM AİLESİNE BAŞARILAR
Kdz. Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan,  Gündem Gazetesi&[#]8217;nde Haftada bir Cuma günleri &[#]8220;Cuma sohbeti&[#]8221; adı altında okuyucu ile buluştuklarını hatırlatarak, &[#]8220;Bugün gazetede bulunmaktan ötürü mutluyuz. 24 yıllık köklü bu gazetenin yazı kadrosunda yer almak güzel bir duygu. Tabi ki bir din adamı olarak kıymetli bir servetimiz var. Gazetelerde köşe yazarı olarak bunları yazarak, biz sevaba gireriz, vatandaşta istifade eder, bir hakikati ifade etmek gerekir. Gündem Gazetesi olarak Ereğli gibi bir ilçede güzel bir görevi ifa ediyorsunuz. Görevinizde başarılar diliyoruz.&[#]8221;
CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal ile yönetim kurulu da gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette Gündem&[#]8217;in yayın yılına girilmesi konusunda iyi dilek temennileri iletildi.
Kartal, Gündem&[#]8217;in 24. Yıldönümünü en içten dilekleri ile kutlayarak çalışmalarımızda başarılar diledi.
Kartal&[#]8217;ın gerçekleştirdiği ziyarette İl Genel Meclis üyesi Kenan Gündoğdu,  Parti Yönetiminden Ayşegül Erdoğan, Asım Bozkurt, Ertan Acur, Gülşen Onat, Asiye Demir ve Çiçek Güvenç yer aldı.
BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR
Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek&[#]8217;te kuruluşumuzu kutladı.
Civelek yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi: &[#]8220;Bundan tam 24 yıl önce yayın hayatına başlayan Gündem Gazetesi, sorumlu ve ilkeli haber anlayışıyla kuruluşundan bugüne kadar milletimizin güvenilirliğini ve saygınlığını kazanmıştır. Gündem Gazetesi Ailesi 24 yıldır başarılı çalışmalara imza atmıştır. 24 yıllık mazisinde doğru, hızlı ve tarafsız haber iletmeyi birinci öncelikli görev edinen Gündem Gazetesi´nin bu misyonunu sürdüreceğine inanıyorum. Yayın hayatına başladığı 1989 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Gündem Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.&[#]8221;
GÜNDEM&[#]8217;İ GAZETECİLER KURMUŞTUR
Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fikri Kapan&[#]8217;da gazetemizi ziyaret eden gazeteciler arasında yer aldı.
Kapan Gazetenin Yazı işleri Müdürü olan eşi ile birlikte Ereğli merkez irtibat büromuza gelerek, çalışmalarımızda başarılar diledi.
Kapan, Gündem gazetesi Ereğli&[#]8217;mizde mesleğin içersinden gelen insanların kurduğu ilk gazetedir. Kendi yağıyla kavrulmasını bilen merhum öğretmen Ali Osman Eser, ardından Ali Suat Eser&[#]8217;in bugünlerde de Çetin Eser&[#]8217;in büyük emek verdiği bir gazete.  İyi bir ekiple bu işi sürdüren bir gazete. Bir gazete için 24. yıl az bir zaman değil. Böyle bir gazetenin ilçemizde yaşaması oldukça önemli. Biz Hakimiyet olarak daha eski olabiliriz ama Gündem&[#]8217;de köklü gazeteler  içersinde önemli bir değerimiz&[#]8230;
Tabi ki gazetenin resmi ilana geçmesi bu işin en güzel yanı.  Bu ilan olmasa da gazetenin konumu her zaman iyi oldu.&[#]8221;
MUTLULUĞUNUZU PAYLAŞIYORUZ
Can Medya Genel Müdürü Mehmet Keleş ile İlk Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Yağız&[#]8217;da gazetemizi ziyaret eden isimler arasında yer aldı.
Keleş ve Yağız, Gündem&[#]8217;in en uzun soluklu gazeteler arasındaki yerini aldığını belirterek, &[#]8220;Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Gündem&[#]8217;in 24 yılı geride bırakmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.  Gündem&[#]8217;in bu çizgide yayın politikasına devam etmesi en büyük arzumuz&[#]8221; dediler.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
142 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
215 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
657 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
844 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
900 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
578 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1529 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
937 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
893 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
226 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI