Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

ÖNCE KAVŞAĞI KAPATTILAR, SONRA TABELAYA YAZMADILAR

gundemeregli.com-Alaplı ilçesinin duble yol konusunda kavşak tepsini sürerken, bu defa da yön tabelasına Alaplı girişi yerine Yığlıca girişi olarak yer verilmesi önce &[#]8220;Alaplı girişini kapattılar, sonrada tabelaya yazmadılar. Bu kadarı da olmaz&[#]8221; şeklinde yorumlanıyor.

Zonguldak&[#]8217;ın Düzce ilinden giriş kapısı olan Alaplı İlçesi&[#]8217;nin girişinde bulunan tabelada ilçenin isminin yer almaması tepkilere neden oluyor.

Kastamonu 4. Bölge Müdürlüğü&[#]8217;nün kontrolünde bulunan karayolunun duble köprü girişinin kapatılmasının ardından asılan tabelaya da Alaplı yerine, Yığılca ilçesinin isminin yazılması bu kadarı da pes dedirtirdi.

Alaplı isminin Ereğli duble yol istikameti Alaplı sapağında bulunan yön tabelasında yer almaması ilçeye ilk defa gelecek misafirler ile bölgede faaliyet gösteren fabrikalara nakliye çeken sürücüleri zor durumda bırakıyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, Bizler Alaplı&[#]8217;da yaşıyoruz. Bizim için sorun değil ancak ilçemize gelen misafirler sıkıntı yaşıyor. Tabelada, Düzce, Yığılca, İstanbul, Ankara var fakat Alaplı yok. Alaplı&[#]8217;ya gelmek isteyen misafirler sıkıntı yaşıyor dediler.

İlçeye duble yol kazandırılması ile birlikte Atatürk anıtı önünden ilçeye giren vatandaşlar burada bulunan kavşağın trafiği tehlikeye düşürüldüğü gerekçesiyle kapatılması ile birlikte birde tabela konusun da  sorun yaşanması  ilçenin kaderine terk edildiği yönünde endişeleri artıyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
154 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
233 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
671 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
851 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
908 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
587 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1537 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
230 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI