Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

BİR BAŞKADIR GÜNDEM GAZETESİ´NİN YERİ...

gundemeregli.com- 13 Kasım yıldönümünde önemli misafirlere ev sahipliği yapan Gündem Gazetesi 24. Kuruluş yıldönümünde adeta deyim yerindeyse ziyaretçi akınına uğradı. Kuruluşumuz sebebiyle gazetemizi ziyaret edenler arasında AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Av. Adem Öztürk, Mali Muhasebeci ve Mali Müşavir Semih Özkök, Kdz. Ereğlililer Derneği Başkanı K. Noyan Keskin yer aldı.

ÖĞRETMEN TEFRİŞATI SORUNU VAR

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Adem Öztürk,  ilçede Öğretmenevi hizmet binası sorununun bulunmadığını belirterek,  Ereğli&[#]8217;de Öğretmenevinin tefrişat sorunu olduğunu belirtti.

Son zamanda Ereğli&[#]8217;de gündemde olan Öğretmenevi ile ilgili gazetemize açıklama yapan Öztürk, sorun ile ilgili Pazartesi yada Salı günü basın toplantısı yapacağını belirterek, şunu söyleyebilirim;  &[#]8220;İlçede Öğretmenevi sorunu yok, Olan Öğretmenevinin tefrişat sorunu var. Konu belli noktalara çekiliyor. Biz 24 Kasım tarihinde Öğretmenevini açacağız. Öğretmenevi Müdürü de ne görevden alındı nede istifa etti.  Bizim buradaki düşüncemiz öğretmenevini açıp, zaman içersinde tam donanımlı olarak hizmet vermesini sağlamak.

EN BÜYÜK HAKARETTİR

Ereğli&[#]8217;de belediye başkanlığı yapabilecek çok insan var. Ereğil&[#]8217;de adam yok demek, Ereğli&[#]8217;ye en büyük hakarettir.&[#]8221;dedi.

Gazetemizin kuruluşunu da kutlayan Öztürk, meşakkatli ve zor bir iş yapıyoruz.  Yerel medyada çalışmak ve işletmek zor.  Bu vesile ile 24. Kuruluş yıldönümünüzü kutlar, başarılar dilerim&[#]8221; dedi.

Öztürk&[#]8217;ün ziyaretinde beraberinde Siyasi İşler Başkanı Yusuf Kalay, Teşkilat Başkanı Celal Yıldız, Parti Yöneticileri Zafer Gülhan,  Kenan Yılmaz ile eski yönetici Fatih Çakır&[#]8217;da yer aldı.

Ziyaretçilerin tamamı gazetemizin objektif yayın politikası üzerinde durdu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM

Mali Muhasebeci ve Mali Müşavir Semih Özkük, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına talip olduğunu bildirdi.  

Özkök,gazetemizin24. Kuruluş yıldönümü sebebiyle geldiği irtibat büromuzda gündeme ilişkin çeşitli açıklamalarda da bulundu.

Ereğli&[#]8217;de Belediye Başkanı olması halinde başkanlığının 3,5 yıllık süresi sonunda suyun tonunu 1 kuruştan vereceğini kaydeden Özkök, taşımacılıkta da Albil sistemine geçeceklerini ve indi bindiyi 1 kuruştan yapacağını ifade etti. 

Yine belediye başkanı olması halinde Ereğli ilçesine 17 Km.&[#]8217;lik ray sistemi döşeyeceğini kaydeden Özkök yapacaklarının bu projeler ile sınırlı kalmayacağına dikkat çekti.

Ereğli Belediye Başkanı&[#]8217;nın ilçenin ağabeyi olduğunu ve kimseyle kavga etmemesi gerektiğinin de altını çizen Özkök,  şunlar söyledi:

&[#]8220;İlçede bir trafik sorunu var. Trafik bir vücudun kan damarı gibidir. Işık trafiği keser, Ereğli&[#]8217;de 17 tane köprülü kavşak ihtiyacı var. Farklı bir şey uygulayacaksın.  Ereğli&[#]8217;de 4-5 yıl sonra hastamızı hastaneye yetiştiremeyeceğiz. Bir tane hastane ambulanstan öldükten sonra festival panayır halinden çıkmalı fuar haline gelmeli&[#]8230; Baştan para toplandığı için ticareti öldürüyor.  Maalesef Ereğli, Kandilli yolunda. Geriye doğru gidiyor.&[#]8221;

ÖZVERİNİZİ KUTLUYORUZ

Kdz Ereğlililer Derneği Başkanı K. Noyan Keskin, Gazetemizin kuruluşun 24. Yıldönümü kutladı.

Keskin yaptığı yazılı açıklamada, önemli görev ve sorumluluklar üstlenen Gündem Gazetesi&[#]8217;nin kuruluşunu kutlayarak şu görüşlere yer verdi:

  &[#]8220;Yaşadığımız bölgedeki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

   Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için her zaman özveriyle çalışan Ereğli Gündem gazetesinin 24.kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.&[#]8221;

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
149 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
227 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
665 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
850 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
906 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
585 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1536 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
943 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
898 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
229 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI