Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

NAZİFE ESER´DEN DOKTOR VE PERSONEL´E TEŞEKKÜR

gundemeregli.com- Gazetemizin Kurucusu Ali Osman Eser&[#]8217;in eşi Nazife Eser, 4 gündür tedavi gördüğü Ereğli Anadolu Hastanesindeki yoğun tedavisi sayesinde eski sağılığa kavuşuyor.

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Gazeteci Ali Suat Eser, Topograf Yüksel Eser ile Avukat Yücel Eser&[#]8217;in anneleri 78 yaşındaki Nazife Eser, astım ve kalp şikayeti ile gittiği Ereğli Anadolu Hastanesi&[#]8217;nde 4 gündür tedavi altında tutuluyor.

Anadolu Hastanesi Uzman Doktorları Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Özdamar, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Mehmet Said Yordam tarafından tedavi edilen Eser&[#]8217;in, Koroner yoğun bakımdaki tedavisinin oldukça başarılı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Doktorlar tarafından yoğun ilgi ve alaka gösterilen Eser&[#]8217;in kalp ritimlerindeki düzensizliğin giderilmeye çalışıldığı ve astım konusunda da çeşitli tedavi metotlarının uygulandığı öğrenildi.

Gazetemize sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Nazife Eser, Son durumunun gayet iyi olduğuna dikkat çekerek, &[#]8220;Bizim ile yakından ilgilenen Doktorlarımız Murat Özdamar ile Mehmet Said Yordam Pazartesi günü taburcu olabileceğimi söylediler. Kendileri bana son derece yakın ilgi gösteriyorlar. Sağ olsunlar sağlığım ilk günkünden kat ve kat daha iyi. Birkaç gün daha tedavimiz sürecek. Ardından evimde dinleneceğim. Doktorlarımızın yanı sıra bizimle ilgilenen Hastane personelleri Neriman Akdeniz, Feyzullah Karaöz ve Ceyda Şahin&[#]8217;e teşekkür ediyorum. Onların sıcak ilgisi ile sağlığıma kavuştum.&[#]8221; diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
119 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
169 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI