Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

Ünal, “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti’nin Kızılcahamam kampı’nda değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 27....

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti’nin Kızılcahamam kampı’nda değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 27. İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, “Bu toplantıların birliğimize, beraberliğimize katkı sağladığını, sevgimizi arttırdığını, kardeşliğimizi büyüttüğünü biliyoruz. Hepimizin ortak noktası Karabükümüze hizmet etmek. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. 2019 seçimleri bizler için çok önemli. Karabük milletvekilleri olarak da sorumluluğumuzu biliyor ve bunun için daha çok çalışacağımızın farkındayız” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”

Ünal, bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla iyimser olmaları gerektiğini ifade ederek, Birbirimizi desteklemeli ve sahip çıkmalıyız. Kendi içimizdeki bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece her zaman daha ileri gideceğimizi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygusuyla, ilkelerimizden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürecek ve cumhurbaşkanımızın arkasında yürümeye devam edeceğiz. Karabük’te siyaset denildiği zaman akla başarı gelir, kardeşlik gelir, birlik ve beraberlik gelir. Karabük olarak birliği ve beraberliğimizi göz önünde tuttuğumuz sürece her seçimden Allah’ın izniyle zaferle çıkarız” diye konuştu.

Ünal, yeni dönemin yol haritası olacak olarak değerlendirdiği 27’nci istişare toplantısının ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
126 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
181 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
636 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
837 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
891 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
570 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1521 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI