Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KURULUŞ COŞKUMUZ SÜRÜYOR

gundemeregli.com- 13 Kasım 1989 yılından kurulan Gazetemizin kuruluşu ile ilgili kutlama ziyaretleri dünde devam etti. MHP Ereğli ilçe Başkan Talat Şeker, CHP önceki dönem Ereğli ilçe Başkanı Yaşar Balcı ve Halkın Sesi Gazetesi ortaklarından Gazeteci Mustafa Özdemir kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, ilçeye bağlı Bölücek Mahallesi ve Çayırlı Köyü&[#]8217;nde Alparslan Türkeş kitap okuma evi kurulacağı bildirdi.

Şeker beraberinde Parti Başkan Yardımcıları Ali Toprak, Süleyman Özkaramuk, Sertan Kuzu İl Yönetim Kurulu Üyesi Asım Tazegül, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Akman, Aslan Durnel, Şerafettin Işık ve Ülkü Ocakları Başkanı Tan Arslan ile birlikte gazetemizin 24. Kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Şeker burada yaptığı açıklamada, Göreve geldikleri günden bu yana parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hummalı bir çalışma içersine girdiklerini kaydederek, &[#]8220;İlçede bulunan beldemizde belde teşkilatımız yoktu, bu teşkilatlar oluşturuldu. Yapılan çalışmalar ile iki bölgede kitap okuma evi oluşturacağız. Özelleştirmede yanlışlar yapıldı, sıkıntılar ortada. Biz partimizde sosyal aktiviteler açısından, 15 Aralık&[#]8217;ta İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü salonunda şahlanış gecesini düzenleyeceğiz. Burada Ahmet Şafak sahne alacak. Ereğli&[#]8217;yi yapılacak olan geceye bekliyoruz.

Partimiz Ereğli&[#]8217;de yeniden yapılanma içersine girdi. MHP başlatacağı bir hareket olacak. Ereğli&[#]8217;nin dertlerini anlatılması noktasında bir çalışma başlatmak istiyoruz. Biz mesela 1994-95 yılında Ereğli ilçe temsilciler Meclisinin de aktif rol aldık. Erdemir&[#]8217;in 10 yıl özelleştirmesini engelledik. Bu meclisin yeniden kurulması için tekrar elimizi taşın altın koymaya hazırız.

Erdemir ile ilgili parti olarak bir rapor hazırlıyoruz. Hazırlayacağımız bu raporu Erdemir yönetimine sunacağız. Kapsamlı ve geniş bir rapor olacak. Çalışmalarınızı bu doğrultuda sürdürüyoruz&[#]8221; dedi.

Gazetemizin kuruluşunun 24. Kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlayan Şeker, nice 24 yılara, nice yüz yıllara diliyoruz. Sizleri objektif tarafsız yayın politikanızdan ötürü kutluyorum.

BALCI&[#]8217;DAN ANLAMLI ZİYARET

CHP önceki dönem Ereğli ilçe Başkanı Mali Müşavir Yaşar Balcı, Gündem Gazetesini yakından takip eden isimlerden birinin kendisi olduğunu kaydederek, gazetemizi kutladı.

Balcı, &[#]8220;Sizleri Tebrik ediyorum, nice 24. yıllara diliyorum. Gündem&[#]8217;in objektif yayın politikasından ötürü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Nice başarılı çalışmalara imza atmanız dileği ile&[#]8221; dedi.

ÖZDEMİR&[#]8217;DE KUTLADI

Zonguldak merkezde günlük olarak yayın yapan Halkın sesi Gazetesi ortaklarından Gazeteci Mustafa Özdemir&[#]8217;de gazetemiz kuruluşunu kutlayarak başarılarımızın devamını diledi.

Özdemir, Gündem&[#]8217;in tarafsız yayın politikasından taviz vermeyerek çalışmalarını yürütmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nice 24. Yıllar temennisinde bulundu.

ÖZCAN&[#]8217;LARDA UNUTMADI

MİGROS Unlu Mamülleri Firma işletmecisi ve Özcanlar Ekmek Fırını Sahibi Hüseyin ve Menderes Özcan kardeşler ile Yöresel Lezzetler İşyeri Sahibi Erkan Çelebi&[#]8217;de irtibat büromuza gelerek kuruluşumuzu kutladı ve nice yıllar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
125 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
178 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
631 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
830 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
569 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1518 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
925 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
884 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
219 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI