Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

&8220;BİR KİTAPTA SEN VER&8221;

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli ilçesinde yayımlanan Gündem Gazetesi&[#]8217;nin kuruluşunun 24. Yıldönümü sebebiyle kitap toplama kampanyası başlattı.

Gazetenin &[#]8220;Bir Kitapta Sen Ver&[#]8221; sloganıyla düzenlediği kampanyaya ilgi giderek büyüyor. Topladıkları kitaplarla İlçeye bağlı bir köyde kitap okuma evi oluşturmayı hedefleyen Gündem Gazetesi bu şekilde kuruluşunun yıldönümüne farklı bir anlam yüklemek istiyor.

Kampanyanın amacının bölgede kitap okuma bilincini artırmak olduğunu belirten Gazetenin İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, kampanyaya herkesten destek istedi.

Gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini de anlatan Eser şu görüşlere yer verdi:

&[#]8220;Herkesin evinde okuduğu evinin yada işyerinin bir tarafında bulunan kitapları vardır. Bizler bu kitapları toplayarak ilçede bulunan bir okula bağışlayarak bu kitapların öğrenciler tarafından faydalanmasını arzuluyoruz. Şu anada kadar yüzlerce kitap topladık. Toplama yada devam ediyoruz. Buradan herkese çağrımız; &[#]8220;Bir kitapta sen ver. Öğrenciler faydalansın&[#]8221; düşüncesidir. Gazetecilik bir şekilde sosyal sorumluluklarını da yerini getirmeyi amaçlar. Toplumun bilinçlenmesi ve yönlenmesine de etkin rol oynar. Bizde bu düşüncemizi hayata geçirerek, bu tür kampanyaların artmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Kitap vermek isteyen vatandaşlarımızı gazetemiz irtibat bürosu ile irtibata geçmelerini arzuluyoruz &[#]8221;

Eser toplanan kitaplarla birlikte eşi Hediye Eser, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören ve Batı Karadeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay ile birlikte objektiflerimize bu şekilde poz verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
122 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
172 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
621 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
823 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
565 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1513 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
921 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
881 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
217 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI