Kategoriler

Zonguldak Haberleri ve Kdz.Ereğli Haberleri

KARADUMAN&8217;DAN MUHALEFETE YANIT

gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP&[#]8217;nin açıklamalarına yanıt vererek, &[#]8220;Basit bir açıklama olarak niteliyorum. Hepimizin amacı hizmet ise bunun köyü mahallesi olmaz&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yaptığı açıklamasında CHP&[#]8217;ye yanıt verdi. Karaduman, &[#]8220;Tabii ki, iktidar partisiyiz ve 2002 yılından beri halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımızın takdiri ile iktidar partisi olarak Türkiye&[#]8217;mize ve Zonguldak&[#]8217;ımıza hizmetler gerçekleştiriyoruz. Halkımız takdir etmese her seçimde yapılan hem genel seçim, hem yerel seçim, hem referandumlarda oyumuzda artış olmaz. Biz bu teveccühlerle gelmiş bir partiyiz. Biz milletimizin her zaman yanında olduk. Milletimizle birlikte bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bu tabi, basit bir açıklama olarak ifade etmek istiyorum ben. Sonuçta hepimizin amacı hizmetse bunun köyü veya mahallesi olmaz. Biz teşkilat olarak mahallelerde programlar yaptık. Vatandaşımızın seçim dönemlerinde yanında olmuştuk. Onların desteğini istedik. Onlar da teveccüh gösterdiler, bize oy verdiler. Biz bütün vatandaşlarımızı tekrar kucaklamak için mahallelerde programlar gerçekleştirdik. Ama maalesef gittiğimiz her mahallede sıkıntılar genel hizmetlerle ilgili değil yerel hizmetlerde belediyenin çalışmadığından dolayıdır. Biz zaman zaman kamuoyuna bilgiler verdik. Bizim Türkiye&[#]8217;de yaptığımız hizmetleri söylüyoruz. 9.5 yılda yaptığımız hizmetlerle ilgili kitapçık da dağıttık. Her geçen gün kendini yenileyen ve vatandaşların hizmet noktasında onlara daha çok ulaşan bir parti var. Asma ve Dilaver Mahallelerinde kanalizasyonlar dışarıdan akıyor. Burada hepimizin amacı hizmetse yetkili arkadaşlarımızın mahallelere teşkilatlarıyla gidip incelemelerini istiyoruz. Orada bizim dinlediğimiz sıkıntılarını dinlesinler. Şu anda icra makamı belediyededir. Ama vatandaşlarımız 2014 tarihinde en güzel şekilde kararını verecektir. Bizim eğer bir eksiğimiz hatamız yanlışımız varsa her zaman eleştiriye açığız. Eğer burada hizmet ve proje üretmek için teşkilat olarak gereken mücadeleyi gösteriyoruz ve göstermeye devam ediyoruz. Önemli olan burada çözüm üretilecek önerileri halkın gündemine getirmektir. Halkımız ve milletimiz kazanmış olur. İnşallah önümüzdeki süreçte göreceğiz, biz ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Biz burada merkezde yaşıyoruz, amaç neyse amacına uygun hareket etmek gerekiyor. Konuları saptırmamak gerekiyor&[#]8221; diye konuştu.
Yorumlar

türkyılmaz 11 Yıl Önce

sayın başkan basit olan nedir memleketi cumhurriyeti sizlermi kurdunuz suçumuz cumhuriyeti kurmakmı onun içinmi chp lilerden nefret ediyorsunuz nereden nasıl geldiğinizi unutmayın bu millet atatürk ve cumhurriyetine sahip çıkar 29 ekim cumhurriyet bayramları ulusca halkla gene kutlanır akp zamanı gelince anap gibi kaybolur gider ama chp 90 yıldır gene ayakta kalır lütfen daha dikkatli konuşun basit liği kabül etmiyoruz

Daha Fazla Haber
Genel
133 Kez Görüntülendi.
ERDEMİR KUTLAMA MESAJI
Genel
205 Kez Görüntülendi.
Çebi Grup Çocukları Unutmadı
Genel
645 Kez Görüntülendi.
GÜLE GÜLE TİLKİ
Genel
841 Kez Görüntülendi.
Başkan Posbıyık: Önemli Olan Netice
Genel
896 Kez Görüntülendi.
Eski Doğalgaz Sayaçlarını Sökmeyenlere Ceza
Genel
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Nuri Tekin işçilerle sohbet etti.
Genel
1524 Kez Görüntülendi.
TÜVTÜRK Kredi Kartından Komisyon Alması Yasal Değil!!
Genel
929 Kez Görüntülendi.
Taksi Ücretlerine Zam Geldi!
Genel
888 Kez Görüntülendi.
Orman Bölge Müdürlüğü Zonguldak'ta Yeni Dönem planı
Genel
221 Kez Görüntülendi.
ÇEBİ GRUP’DAN ‘REGAİP KANDİLİ’ MESAJI